Magazin 25.09.2021 04:31 Güncelleme: 24.09.2021 18:30

BAŞKENT GÜZ KONSERLERİYLE ÜNLÜ AKININA UĞRAYACAK

Kerki Solfej güz konserleriyle Türkiye'de sanat turnesine devam ediyor. Birbirinden sevilen isimleri hayranlarıyla buluşturacak olan güz konserleri serisi, eylül ve ekim aylarında Ankara'da dolu dizgin sürecek.
BAŞKENT GÜZ KONSERLERİYLE ÜNLÜ AKININA UĞRAYACAK

Bu yıl ilk kez açık hava konserlerine ev sahipliği yapan, Ankara’nın en yeni salonu Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserler serisi binlerce müzikseveri ağırlayacak. 24 Eylül Türk müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin, 25 Eylül şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Candan Erçetin, 29 Eylül rock müziğin sevilen gruplarından Duman, 30 Eylül Anadolu'nun sevilen türkülerini kendine has tarzıyla yorumlayan başarılı grup Barabar Ankaralılarla buluşacak.

Ankara Müziğe Doyacak

Ankara’da seri olarak düzenlenen ilk açık hava konserleri olan Ekim ayı boyunca da devam edecek Kerki solfej Güz Konserleri, yıldızlar geçidi yaşatacak. 

Ankara’nın yeni açık havası olan  Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosu’nda; 2 Ekim’de şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen genç sanatçı Buray’la başlayacak olan konser serisi, 6 Ekim alternatif rock müziğinin vazgeçilmez grubu mor ve ötesi, 13 Ekim sevilen sanatçı Sıla, 14 Ekim gazino konseptiyle büyük beğeni toplayan Ayta Sözeri, 15 Ekim büyük beğeniyle karşılanan müzikal Livaneli ile Sevdalım Hayat, 16 Ekim tarzı ve şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan Mabel Matiz, sanatseverlerle birlikte en sevilen şarkılarını seslendirecek.