Magazin 26.02.2018 15:03

Başarıdan Başarıya Koşuyor

Açı Okullarında Lise 1.sınıfı okuyan, 14 yaşındaki Ali Keçeli, küçük yaşlarda okulunda başladığı oyunculuk eğitimine Sadri Alışık Kültür Merkezi ve yazları yurt dışında devam ederken,  Üç sezondur kapalı gişe oynayan Frankenstein oyunundaki sempatik performansı ile büyük beğeni topladı.
Başarıdan Başarıya Koşuyor

Şehir Tiyatroları yönetmen yardımcısı Tolga Yeter’in yönettiği Hamlet oyununda da Horatio karakterine can verdi ve usta oyunculardan tam not aldı. Geçtiğimiz yıl "Hep Yek 2" filminde Deniz Uğur’un oğlunu canlandırarak sinemaya adım atan Ali Keçeli, geçtiğimiz cuma vizyona giren "Görevimiz Tatil" filminde ise usta oyuncular Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün oğlunu canlandırdı. Yaz aylarında Oxford Drama, Ucla Film Academy, Royal Academy ve Juilliard gibi iyi okullarda eğitimine devam eden Ali, oyunculuk eğitimine hem ülkemizde hemde yurtdışında devam ediyor. Özellikle annesi ve tüm ailesinden tam destek alan Ali Keçeli, yılın aile komedisi "Görevimiz Tatil" filmini dün arkadaşları ve sevdikleriyle izledi.

 Aileden büyük destek alan genç oyuncunun en büyük desteği veren ve turnelerde dahi yanından ayrılmayan annesi Selen Keçeli, "Biz her zaman çocuğumuzun arkasındayız. Zaten, 'Frankenstein' tiyatro oyununun turnelerinde de yalnız bırakmıyorum. Ali yolunu çok önceden çizdi. 11 yaşında profesyonel olarak sahneye çıkmaya başlamıştı. İnşallah yolu hep böyle açık olur" diye konuştu.

Genç oyuncu Ali Keçeli, Vadistanbul'da özel gösterim verdiği davetinde onu bu mutlu gününde yalnız bırakmayanlar arasında Revna Demirören, Merva Ulusoy, Alper-Sevgi Tunga, Suzan Şen kızı Melisa, Necmettin Karabacak kızı Duru, Fazıl-Merve Bilgel, İzzet-Didem Antebi ve Sitare Akdilek gibi isimler vardı.