Magazin 30.06.2022 04:56

Barış Akarsu "Merhaba" filminden anlamlı tanıtım!

Doğumgünü olan 29 Haziran'da yayınlanan Barış Akarsu '' Merhaba'' filminin ilk tanıtımı büyük ses getirdi.
Barış Akarsu

Yapımını Fikri Harika Prodüksiyon’un ve yapımcılığını Özgür Tari’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mert Dikmen’in oturduğu, senaryosunu da Mert Dikmen ve Can Anar’ın kaleme aldığı Barış Akarsu “Merhaba” filminin çekimleri devam ederken ilk tanıtımı merakla bekleniyordu. Barış Akarsu’nun doğumgününde paylaşılan tanıtımda İsmail Ege Şaşmaz’ın performansı dikkat çekti. Amasra’ da çekimleri devam eden filmin ekibi, şarkıcıyı bir pasta keserek andılar.

İsmail Ege Şaşmaz’ın yanı sıra Almila Ada’nın da başrolü paylaştığı filmin kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi değerli oyuncular yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mce Jingles  ve Eser Taşkıran’a ait.

 

1979 yılında Amasra’da dünyaya gelen Barış Akarsu, 2004 yılında “Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasıyla tanınmış, “Yalancı Yarim” dizisiyle şöhretini pekiştirmişti. Film çekimleri için 04 Temmuz 2007 tarihinde gittiği Bodrum’da ise geçirdiği elim bir Trafik kazasında hayatını kaybetmişti.