Vakıf Katılım web
Magazin 03.09.2018 08:05 Güncelleme: 03.09.2018 14:40

Banaz'da Ebru Yaşar Rüzgarı

Uşak'ın Banaz ilçesinin düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünde Banaz Belediyesi'nce düzenlenen Zafer gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, muhteşem bir konsere imza attı.
Banaz'da Ebru Yaşar Rüzgarı

Yirmi beş şarkıdan oluşan repertuvarıyla 10.000 kişilik bir kalabalığın karşısına çıkan Yaşar, saatler öncesinden konser alanını dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

''Memleketimin her köşesinde farklı bir destan yazılmış, farklı bir zafer kazanılmış. Bizler bu topraklar için canını hiç düşünmeden feda eden nesillerin torunuyuz. Vatan mevzu bahis olunca hiç bir zaman tereddüt etmeyecek, teslim olmayacak ve uğrunda gerekirse şehadet getirip ruhunu teslim edecek bir milletiz biz. Bugün burada bu zaferi beraber kutlamak benim için ayrı bir onur.'' sözleri ile konser alanını dolduran Banazlıları selamlayan Ebru Yaşar, herkesi ellerindeki bayrakları sallamaya davet etti. Al bayrağın dakikalarca dalgalandığı alanda konserine havai fişekler eşliğinde ''Nasıl Uyuyorsun'' şarkısı ile başlayan Ebru Yaşar, programının ortalarına doğru gecenin mimarı Belediye Başkanı Zafer Arpacı'yı sahnede ağırladı. Başkan arpacı tarafından kendisine çiçek ve el dokuması Uşak halısı hediye edilen başarılı sanatçı, aynı zamanda doğum gününü kutlayan Arpacı'ya bir de doğum günü şarkısı armağan etti.

Konserinde hayranlarını sahnesinde ağırlamayı da ihmal etmeyen Ebru Yaşar, bir hayranının sahnedeki ilginç dans performansıyla kahkahalara boğuldu. Hayranını konser alanını dolduran Banazlılara takdim eden başarılı sanatçı, ''Aklında evlilik olanlara duyuru yapıyoruz. Böyle neşeli bir adamı kaçırmayın kızlar. Adam resmen kanguru gibi zıplıyor vallahi, helal olsun. Bu konserden sonra talipleri artacaktır eminim'' ifadelerini kullandı.

Ben Ne yangınlar Gördüm, Gözlerimde Gece Oldu ve Helalim gibi parçalarıyla konser alanında duygusal bir rüzgar estiren Ebru Yaşar, kendisine eşlik eden binlerce kişilik koro eşliğinde sahnesinde devleşti. Duygu yüklü anların ardından hareketli şarkıları ile konser alanını dolduran Banaz halkını ayağa kaldıran Yaşar, bir ara konser alanına inerek seyircilerin arasında dolaşıp bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yaklaşık bir buçuk saatlik sahnesini alkışlar eşliğinde noktalayan Ebru Yaşar, alanı dolduran Banazlıların tezahüratları arasında alandan ayrıldı.