Güncel - Yaşam 29.09.2017 10:00

Bahçeli evin yeni adresi: Asmalı Bahçe Şehir

Dekar Demiröz Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansmanı yapıldı. 600 milyonluk yatırımla Bahçeşehir'de yükselecek olan proje lansmana özel metrekaresi 4 bin 400 TL'den satışa sunuldu.
Bahçeli evin yeni adresi: Asmalı Bahçe Şehir

Dekar Demiröz Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansmanı yapıldı. 600 milyonluk yatırımla Bahçeşehir’de yükselecek olan proje lansmana özel metrekaresi 4 bin 400 TL’den satışa sunuldu.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi’nin tanıtımı, Dekar Demiröz Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu’nun ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla yapıldı. Bahçeşehir’de 91 bin metrekare üzerinde yükselecek proje 600 milyon TL yatırım ile hayata geçirilecek. 499 adet konut ve 48 adet ticari ünitenin yer alacağı projede dairelerin metrekare fiyatı ise lansmana özel 4 bin 400 TL olarak açıklandı. Projede yer alan 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise apartman daireleri şeklinde olacak. Ayrıca projedeki bahçeli evlerin 30 m² ile 300 m² arasında değişiklik gösteren ayrı ayrı bahçeleri bulunacak. Asmalı Bahçe Şehir, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 93 m²’den 214 m²’ye kadar alternatifli dubleks ve tek katlı konutlardan oluşacak.

Yüzde 20 indirim

Halkbank, Türkiye İş bankası ve Yapı Kredi Bankası ile özel kredi anlaşması olan projede, peşin ve banka kredili alımlarda lansman dönemine özel yüzde 20 indirim imkanı sunuldu. Aynı zamanda Emlak Konut’un ‘Şimdi al 2019’da öde’ kampanyasına da destek veren Dekar Demiröz Ortaklığı, kampanyaya katıldığı Asmalı Bahçe Şehir’de yatırımcılara yüzde 5 peşinat ve teslimden sonra krediyi ödeme avantajı da sundu.

Bahçeşehir’de TEM karayolunun yanında konumlanan proje; içinden Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tek demiryolunun geçmesi ve Atatürk Havalimanı’na olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projenin ilk etap teslimlerinin 2018 Temmuz’da, projenin tamamının ise 2020’de teslim edilmesi öngörülüyor.

Az katlı bahçeli yaşam

Dekar Demiröz Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, Asmalı Bahçe Şehir projesinin, Dekar’ın daha önceki projeleri gibi, “az katlı bahçeli yaşam” konsepti ile sektöre farklı bir soluk getirmeye devam edeceğini belirtti. Asmalı Bahçe Şehir projesi için uzun zamandır çalıştıklarını belirten Kuzu, “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz en büyük proje olacak. Her bahçeli ev projemizde olduğu gibi bu projemizde de bahçeli evlerin metrekarelerini küçülterek optimum ev ve bahçe metrekarelerinde, ailelerin ihtiyacı kadar büyüklükte evler yarattık. Özellikle 2+1 bahçeli evlerimiz çok ilgi görüyor. Biz de her projemizle insanlara bu fiyatlara da bahçeli bir ev alınabileceğini anlatmak istiyoruz” dedi.