Magazin 13.02.2020 00:30

BAHAR KOÇAK ''ALLADI PULLADI''!

BAHAR KOÇAK ''ALLADI PULLADI''!




''Bahar Koçak'' yepyeni altyapısı ve soğuk kış günlerinde enerjimizi yükseltecek klibiyle ''Alladı Pulladı''yı müzikseverlerle buluşturdu.
Yayınlamış olduğu ilk teklisi ''Fragman'' ile tanıdığımız ''Bahar Koçak'' bu kez çok sevilen ve dillere pelesenk olmuş cover çalışması ile müzikseverlerle buluştu.

Sözü ve müziği Eda ve Metin Özülkü'ye ait olan şarkının yeni düzenlemesini Hasan Çiçek üstlenirken, mix-mastering ise Serkan Kula imzası taşıyor.

Stuttgart Almanya'da dünyaya gelen ''Bahar Koçak'' Almanya'da dil eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı ve müziğin farklı dallarında gerçekleşen yarışmalarda derece alarak müzik sektörüne iddialı bir adım daha attı.
''Benimle Söyle'' şarkı yarışmasında aktif jüri üyeliği devam eden ''Bahar Koçak'' naif sesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başarılı sanatçı Yılmaz Taner'in prodüktörlüğünde yayınlanan ''Alladı Pulladı'' şarkısı Onur Ögden yönetmenliğinde kalabalık bir ekiple beraber kliplendi.
Türkiye'nin en güzel atmosferine sahip Ayvalık ve Badavut sınırlarında çekilen klipte ''Bahar Koçak'', şarkıyla uyum içinde seyreden sempatik hallerinin yanı sıra özlediğimiz sahil görüntüleriyle de izleyicisinin içini ısıtacak.

''Bahar Koçak'' yeni şarkısı ile ilgili duygularını ve mutluluğunu ise şu sözlere dile getirdi;
''Bu şarkının enerjisinde saf ve masumluk saklı benim için, Ayvalık bugüne kadar çok güzel dostluklarımın olduğu, hiç vazgeçmediğim sihirli topraklar ve bana hep uğurlu gelmiştir. Büyüdüğüm yerler ve içinden çıkmak bilmediğim lunaparkta klip çekmek benim masalım.''

''Bahar Koçak''ın yepyeni cover çalışması ''Alladı Pulladı'' MOON MÜZİK etiketiyle ve DMC dijital dağıtımıyla tüm müzik platformlarında yerini aldı.