Vakıf Katılım web
Magazin 22.06.2022 04:14

Babalar Günü'nde baba rolünü kaptı

Rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adından söz ettiren Tolga Yüce, dünyaca ünlü kozmetik devi Loris Parfüm'ün yeni yüzü oldu. Başarılı yıldız ilk olarak markanın Babalar Günü için hazırlanan reklam filminde oynadı.
Babalar Günü'nde baba rolünü kaptı

Parfüm kategorisinde lider bir Türk markası olan Loris Parfüm, duygu yüklü Anneler Günü reklam filminden sonra, Babalar Günü için de hafızalara kazınacak bir projeye imza attı. Markanın yönetim kurulu başkanı Fehmi Okuyucu çekimlerde oyuncuları yanlız bırakmadı. Çekimleri markanın Taksim’deki mağazasında yapılan filmde, rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adını dünyaya duyuran Tolga Yüce ile minik oyuncu Derin Özyüksel kamera karşısına geçti.

OYUNCULUKTA SAMİMİYET ÖNEMLİ

Derin Özyüksel’in babasına hediye alan kız çocuğunu, Tolga Yüce’nin de babasını canlandırdığı reklam filminin çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. Bu rol için onlarca isim arasından seçilen Tolga Yüce, oyunculukta en önemli unsurlardan birinin ‘samimiyet’ olduğunu, markanın kendisiyle çalışmasında da ‘samimi oyunculuğunun’ payı bulunduğunu söyledi.