Gayrimenkul 16.07.2019 03:00

BABACAN PREMIUM PROJESİNİN 2. ETAP TESLİMLERİ BAŞLADI

Babacan Holding, yükselen döviz kuruyla birlikte artışa geçen maliyetlere rağmen, inşaat çalışmalarında hız kesmedi. Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı!
BABACAN PREMIUM PROJESİNİN 2. ETAP TESLİMLERİ BAŞLADI

Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla konut alıcılarını kazançlı yatırımla buluşturan, 26.500 m2 alan üzerinde inşa edilen projede toplam 1010 konut ve 56 adet ticari ünite ve 1 özel okul bulunuyor.

Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding’i, döviz fiyatlarındaki artışa bağlı olarak oluşan maliyet baskısı durduramadı. Sektördeki canlılığı diri tutmak adına üstün çaba sarf eden şirket, E- 5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken ve merkezi konumunun verdiği avantajı, tatil köyü konforunda bir yaşamın kapılarını aralayarak destekleyen projenin ikinci etabını da zamanında teslim ederek yatırımcılarına verdiği sözü tutuyor.

Mehmet Babacan:

“Sektördeki öncü girişimimizle inşaat çalışmalarını hızlandırdık”

Babacan Holding olarak yatırımcıların konut sahibi olmasını kolaylaştırmak ve sektördeki canlılığı diri tutmak adına mevcut projelerin inşaat çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Hayata geçirdiğimiz projelerin teslimlerini gerçekleştirmeye ve dileyen herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyoruz. Sektördeki öncü girişimimiz sayesinde inşaat çalışmalarımızda hız kesmedik. Bu duruşumuzla sektöre yol gösterici olduk.” dedi.

 “İnşaat çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmadık”

Projenin E-5 üzerindeki konumunun yanı sıra sunduğu tatil köyü konforuyla yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ciddi bir talep gördüğünü kaydeden Babacan, “Yatırımcılarımızdan gelen talep her dönemde dinamik kaldı. Biz de inşaat çalışmalarımızı hiçbir zaman yavaşlatmadık. Hayata geçirdiğimiz her projemiz gibi bu projemizi de zamanında teslim ederek yatırımcılarımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.” diye belirtti.

E-5’e 100 metre mesafede

Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken ‘Babacan Premium’ E-5’e ve metrobüs durağına 100 metre mesafede konumlanıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.