Magazin 22.09.2022 04:32

AYNI RUH YENİ ŞEHİR: ROOFTOP FESTİVAL İLK DEFA 1 EKİM'DE İZMİR'DE!

Bir sonbahar klasiği haline gelen ve geçtiğimiz günlerde 6.sı düzenlenen Rooftop Festival, İstanbul'un ardından bu sene ilk defa İzmir'de katılımcılarını ağırlayacak.
AYNI RUH YENİ ŞEHİR: ROOFTOP FESTİVAL İLK DEFA 1 EKİM'DE İZMİR'DE!

Aynı ruh, yeni şehir: İzmir Rooftop Festival!

Türkiye'nin en ilgi çekici festivallerinden biri olan Rooftop Festival, yıllardır bir klasik haline gelen benzersiz festival ruhunu 1 Ekim tarihinde İzmir'e taşıyor.

Festivalin yaratıcısı Profun Creative Events, İstanbul'un ardından bu sene ilk defa İzmirliler ile buluşturmaya hazırlandığı İzmir Rooftop Festival'de, şehrin en güzel 5 terasını 20'den fazla sanatçının performansı ile taçlandırarak katılımcılara tek bilet ile birden fazla mekanı gezme ve dilediği sanatçıyı dinleme imkanı sunacak.

''İstanbul'dan İzmir'e sevgilerle.'' başlığıyla duyurulan İzmir Rooftop Festival'de sanatçı performanslarının yanı sıra çeşitli workshoplar, eğlenceli aktiviteler, leziz kokteyl ve yemekler eşliğinde yaza unutulmaz bir veda edilecek.

Her zevke seslenen festival İzmir Rooftop Festival, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü İzmir'de yer alan 5 farklı terasın kapılarını eş zamanlı olarak misafirlerine açması ile başlayacak. Her zaman olduğu gibi bu yıl da tüm teras ve deneyimlere katılım için tek bilet yeterli olacak.