Magazin 08.02.2018 08:30 Güncelleme: 07.02.2018 13:59

Aydın Kurtoğlu, 'Hadi Be'ye Konuştu

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı "Hadi Be"nin konuğu, 'Kalpsiz' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan başarılı şarkıcı Aydın Kurtoğlu oldu.
Aydın Kurtoğlu, 'Hadi Be'ye Konuştu

 Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Aydın Kurtoğlu, samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni klibimi Japonya’da çekeceğim

Aydın Kurtoğlu, “Kalpsiz” adlı şarkısına Japonya’da klip çekeceğini söyledi: “Kalpsiz adlı yeni şarkımın klibini çekmek için Tokyo’ya gidiyoruz. Zaten benim gözlerim de Japonlar gibi çekik, makyajla biraz daha çekik hale getireceğim. Saçlara da enteresan bir şey yapacağım. Kısmetse yönetmen Murat Joker’le klibi çekeceğiz. Şarkıyı dinledikten sonra bana bir şey izletti, biz de çok yükseldik, ‘Böyle bir şey yapalım ama bunu Tokyo’da yapalım’ dedik. Öyle bir yüreklendik, gaza geldik açıkçası. Biz buradan 8-9 kişi gidiyoruz, başka ülkelerden de aramıza katılacak arkadaşlarımız olacak. 10-15 kişilik bir ekiple çekeceğiz klibi.”

Çizgi film izliyorum

İki oğlu bulunan Aydın Kurtoğlu, çocuklarıyla birlikte çizgi film izlediğini anlattı: “Çizgi film izliyorum, çocuklardan dolayı. Eskiden Pepe’yi izliyorduk. Şimdi ‘Rafadan Tayfa’yı izliyorum. Ama bir şey söyleyeyim mi; çok güzel ya. Mahalle dizisi gibi, çocuklar mahallede top oynuyorlar filan. Ben de mahalle kültürüyle büyüdüm. Zeynep Kamil çocuğuyuz, Üsküdar... Sokaklarda büyüdük. Sabah evden çıkardık, akşam ezanı okunduğunda eve gelirdik.”

Babamdan çok fırça yedim

Aydın Kurtoğlu, okul yıllarında ders notları nedeniyle babası Cengiz Kurtoğlu’ndan çok fırça yediğini söyledi: “Derslerim çok kötüydü. Lise 1’de çarpım tablosunu daha yeni sökmeye başlamıştım. Babamdan çok fırça yedim. O karneler havada uçuşurdu hep, ‘Bu ne lan’ diye alıp atardı karneyi havaya. Çok tembel bir öğrenciydim, felakettim. Bende bir de kalpazanlık vardı, karnedeki 1’leri 3’e çevirmeye çalışırdık. Hiç takdir, teşekkür almadım.”

En iyi yaptığım yemek lazanya

Mutfağa girmeyi sevdiğini söyleyen Aydın Kurtoğlu, “Genelde evde yemek yaparım. En iyi, severek yaptığım yemek de lazanyadır. Güzel de yaparım. Sofrayı da güzel kurarım, sunuma dikkat ederim. Önce fotoğrafını çeker, sonra yerim. Yemek yapmayı çok seviyorum ama yemeyi daha çok seviyorum” dedi.

Depresif adamı oynayabilirim

Oyunculuğa sıcak baktığını söyleyen Aydın Kurtoğlu, “Nasıl bir rol oynamak istersin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Depresif bir adamı oynayabilirim.”