Vakıf Katılım web
Magazin 21.06.2018 02:00 Güncelleme: 21.06.2018 11:30

Aydilge Muhteşem Bir Törenle Dünya Evine Girdi

Şarkılarıyla gönüllerde taht kuran şarkıcı Aydilge, keman virtüözü Utku Barış Andaç'la Fenerbahçe Romantika'da rüya gibi bir törenle dünya evine girdi. Düğünlerinde 2 farklı gelinlik ve damatlık giyen çift, geceye katılan sanatçı dostlarının da sahnede seslendirdiği şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
Aydilge Muhteşem Bir Törenle Dünya Evine Girdi

Nikah öncesi basın mensuplarına konuşan Aydilge, gazetecilerin neler hissettiğine yönelik sorusuna " Ben bu adamı çok seviyorum. Şu anda sonsuz sevgilim Utku'yla beraber çok mutluyuz. Biz zaten geçmiş yaşamlarda da beraber olduğumuza inanıyoruz ve ilk defa buluşmadık. İleriki zamanlarda da hep beraber olacağız. O yüzden bu sadece bu ömürdeki beraberliğimiz" şeklinde cevap verdi. Utku Barış Andaç da kendisine yöneltilen mikrofonlara “Sevenler günün birinde bir yerde buluşmazlar. Onlar ebediyetten beri birbirlerinin içindedir der Mevlana. Biz de öyle olduğumuza inanıyoruz" dedi. Genç çift balayında da Karadağ’a gideceklerini söyledi.

Gelinliği ile ilgili sorulara da Aydilge “Hanse Altın bize çok özel gelinlik ve damatlıklar hazırladı. İlk gelinliğimde geçmiş yaşamlarımızda da beraber olduğumuza ve ruh eşi olduğumuza inandığımız için eski zamanlara gönderme yaparak Barok tarzda gelinlik ve damatlık seçtik. 35 kilo olan bu gelinliği taşımakta zorlansam da harika bir gelinlik oldu. İkinci gelinlikte ise daha Helenistik özellikler taşıyan, Yunan Tanrıçalarınınki gibi bir gelinlik oldu. Biz eski dönemlere atıfta bulunarak her yüzyılda beraberiz aslında diyoruz" sözleriyle yanıt verdi.

Damat Çaldı, Gelin Söyledi

Özgün düğünde bıçak altına yattı...

Genç çift nikah sonrası ilk danslarını, Aydilge'nin yeni çıkan son albümü “Kendi Yoluma Gidiyorum” da yer alan ve eşi Utku’ya özel yazdığı “Sonsuz Sevgilim” adlı şarkıda yaparak romantik anlar yaşadılar. Troyka Kafkas Dans Grubunun çerkez dansı büyük bir beğeniyle izlenirken sevilen şarkıcı Özgün de piste çıkıp kafkas dansına eşlik etti. Tehlikeli sayılabilecek dans esnasında bıçaklara meydan okuyan Özgün izleyenlerin yüreğinin ağzına geldiği anlarda gözünü bile kırpmadı. Dans gösteriminin ardından kıyafet değiştiren çift bir kez daha sahneye çıktı. Aydilge: “Hepiniz hoş geldiniz. Bir an kendimi konserdeymişim gibi hissetim. Çok mutluyum. İyi ki geldiniz sizi çok seviyorum... Seni de çok seviyorum Utku'cuğum. Bizim aşkımız kiralık değil değil mi? Ama biz yine de Kiralık Aşk’ı söyleyelim” diyerek şarkıyı tüm misafirlerin eşliğinde söyledi.

Bu özel gününde kendisini yalnız bırakmayan sanatçı dostlarına teşekkürler eden Aydilge sahneye Özgün'ü davet etti ve genç sanatçı Yıllar Sonra şarkısını ev sahibi çift ve misafirler için seslendirdi. Özgün'den sonra maNga'nın solisti Ferman Akgül Aydilge ile Cevapsız Sorular şarkısına düet yaparak eğlenceyi ikiye katladı. Son olarak da Aynur Aydın'ın şarkıları ile coşan misafirler keyifli dakikalar geçirdiler. Orkestrası ile Kendi Yoluma Gidiyorum'u söyleyen Aydilge eşi ile yaptığı dansla da büyük alkış topladı.

Aydilge’nin nikah şahitliğini Dokuz Sekiz Müziğin sahibi Ahmet Çelenk ve Genel Koordinatörü Demet Karaduman, Utku Barış Andaç’ın da müzisyen arkadaşlarının yaptığı törene Özgün, Aynur Aydın, maNga'nın solisti Ferman Akgül, Yunus Günçe, Oğuzhan Uğur gibi ünlü isimler de katıldı.