Magazin 22.05.2018 02:00 Güncelleme: 21.05.2018 15:07

Aydilge Astımı Müzikle Yendi

Yayınlandığı günden bugüne  dijital müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyan ''Kendi Yoluma Gidiyorum''un klibi, Youtube'da iki haftadan kısa bir sürede iki milyonluk bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.
Aydilge Astımı Müzikle Yendi

Dinleyicilerin büyük beğeni ile karşıladığı yeni şarkısı ve albümüyle ilgili sık sık sosyal medya hesaplarından da teşekkür paylaşımları yapan Aydilge, bu seferki paylaşımı ile herkesi duygulandırdı.

Sosyal medya platformu instagram üzerinden yaptığı paylaşımda kendisi ile ilgili bilinmeyen bir konuya değinen Aydilge, astım hastalığını müzik sayesinde yendiğini dile getirdi. ''Çocukken sık sık astım nöbetleri geçirir, evin içinde hava hava diye gezerdim. Mavi uzay mekiğini andıran bir hava cihazım vardı. Doktorlar nefessiz kalmamam için bana şarkı söylememi yasaklamıştı. Ama yılmadım ve hayallerimin peşinden gittim. Bu hastalığı müzikle, şarkı söyleyerek yendim.'' mesajı kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen Aydilge, müziğin ruhun ve bedenin en temel gıdalarından biri olduğuna dikkat çekti.

Öte yandan paylaştığı diğer videolarla da sosyal medyanın en dikkat çekici isimleri arasına girmeyi başaran Aydilge, ''İnsanlarla bir şeyler paylaşmayı, onlara deneyimlerimi, tecrübelerimi, duygularımı ve hissettiklerimi aktarmayı seviyorum.'' sözleri ile bu paylaşımlarını sürekli hal getireceğini söyledi.