Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 27.07.2024 11:00 Güncelleme: 27.07.2024 13:22

Avrupa'daki en yüksek hacimli JAECOO 7 sevkiyatı Türkiye'ye ulaştı

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO'nun, Türkiye'deki marka tanıtım etkinliğinin ardından Çin'den yola çıkan JAECOO 7 araçlar, bu hafta Türkiye limanlarına ulaştı.
Avrupa'daki en yüksek hacimli JAECOO 7 sevkiyatı Türkiye'ye ulaştı

Avrupa’daki en yüksek hacimli JAECOO 7 sevkiyatını gerçekleştiren marka, ilk off-road SUV modelini ağustos ayında Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. JAECOO 7’nin pazara sunulmasıyla tüketiciler zarif, yenilikçi ve üstün arazi becerilerine sahip gelişmiş bir sürüş deneyimine tanıklık edecek.

Off-road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO markası, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği lansmanla Türkiye pazarına giriş yaptı. “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” temasıyla gerçekleştirilen Türkiye marka lansmanının ardından Çin’in Dalian kentinden yola çıkan ilk parti JAECOO 7’ler bu hafta Türkiye limanlarına ulaştı.

Bu sevkiyat, aynı zamanda JAECOO markasının Avrupa pazarına yönelik en yüksek adetli sevkiyatı olma özelliğine sahip. Üst düzey off-road markası JAECOO’nun ilk modeli olan JAECOO 7, ağustos ayı başlarında ise pazara sunulacak. Yeni JAECOO 7 ile marka, “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesiyle Türk kullanıcılara devrim niteliğinde bir off-road deneyimi yaşatmayı vadediyor. İlk üst düzey off-road SUV modelini Türkiye’de satışa sunacak olan JAECOO markası, tasarım estetiği ve yenilikçi teknolojileri ile öne çıkarken, çekiciliği ve akıllı çözümleriyle dikkat çekiyor.

Zarif tasarım ve arazi becerilerinin mükemmel birleşimi

JAECOO 7, ilk bakıldığında görkemli ve heybetli duruşuyla dikkat çekiyor. Altıgen şelale tarzında ön ızgarası ve göze çarpan JAECOO logosu bir araya geldiğinde güven veren bir silüet ortaya koyuyor ve aynı zamanda benzersiz off-road gücünü de vurguluyor. Modelin tetris gönümlü ön farları, bağımsız uzun/kısa hüzmeli lensler ve kayar karşılama ışığı efekti ile üst seviye LED matrix teknolojisini kullanıyor. JAECOO 7’nin dinamik omuz çizgisi ve eğimli tavan çizgisi, katmanlı ancak güçlü ve verimli bir profil oluşturuyor. Cam çizgisi ise ön farların kenarından başlayıp arkaya doğru uzanırken, elektrikli gömme kapı kolları modern ve çağdaş görünümü destekliyor. Modelin arka aydınlatma grubu da teknolojiye vurgu yaparken minimalist bir ışık silüeti oluşturuyor.

Özenle işlenen detayları kadar sert ve keskin çizgileri de JAECOO 7'nin şehirli arazi aracı kimliğini güçlendiriyor.

Zorlu arazi koşullarında güven veren sürüş özellikleri

JAECOO, teknik yenilik açısından kullanıcılara benzeri görülmemiş bir sürüş deneyimi sunmak adına sınırları zorluyor. JAECOO 7, ARDIS-Tüm Zeminlerinde Akıllı Sürüş Sistemi ile sınır tanımayan bir sürüş seviyesine sahip. Bu gelişmiş sistem; kum, çamur ve arazi dahil olmak üzere yedi sürüş senaryosuyla en zorlu arazi ve yol koşullarına kendini otomatik olarak uyarlıyor ve böylece karmaşık test ortamları dahil her zaman gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlıyor.

JAECOO’nun benzersiz tork dağılımlı dört tekerlekten çekiş kontrol sistemi, gerçek zamanlı tork dağılımına ve yol koşullarına bağlı olarak arka tekerlek torkunun dinamik olarak ayarlanmasına olanak tanıyor. Bu sistem, zorlu arazi koşulları dahil olmak üzere genel sürüş performansını önemli oranda artırırken araç stabilitesini, sürüş güvenliğini ve yolcu konforunu da daha ileriye taşıyor.

Gelişmiş güvenlik sistemleri ile daha güvenli Off-Road deneyimi

Off-road sürüşleri, zemin koşulları itibarıyla bir hayli özen ve güvenlik gerektiriyor. Bu noktada, küresel 5 yıldız güvenlik standartlarına göre üretilen JAECOO 7’de yer alan yenilikçi enerji emici kafes benzeri gövde tasarımı, yüksek dayanımlı çeliğin kapsamlı kullanımı ve yenilikçi ADAS sistemleri gelişmiş bir güvenlik seviyesi sağlıyor. JAECOO 7, yaklaşma açısı, uzaklaşma açısı, yerden yükseklik ve su geçiş derinliği gibi değerler açısından en zorlu arazi koşullarıyla rahatlıkla başedebilecek üstün nitelikler sergiliyor.

JAECOO markası, üstün tasarımı ve öncü teknolojisi ile yeni standartlar belirlemeye devam ediyor. JAECOO 7’nin ağustos ayında pazara sunulmasıyla tüketiciler zarif, yenilikçi ve üstün arazi becerilerine sahip gelişmiş bir sürüş deneyimine tanıklık edecekler.