Magazin 21.01.2022 04:03

Atölye Cer'de 3 Ay Boyunca Sürecek Sergi Serisi Başladı

İyilik İçin Sanat Derneği ve Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirilen Atölye Cer projesinde yer alan sanatçılar, 3 ay boyunca sürecek yeni bir sergi serisi hazırladı. Dr. Feride Çelik küratörlüğünde sanatseverlerin beğenisine sunulan sergiler, 30 Mart tarihine kadar devam edecek.
Atölye Cer'de 3 Ay Boyunca Sürecek Sergi Serisi Başladı

Evrensel bir değer olan sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği ve geliştirdiği yapılarda sanata verdiği değeri görünür kılmaya özen gösteren gayrimenkul sektörünün öncü markası Ege Yapı iş birliği ile hayata geçirilen Atölye Cer projesinde iki senedir sanatsal üretimlerine devam eden 15 sanatçının ürettiği eserler, farklı periyotlarla sanatseverler ile buluşuyor.

Türkiye’de ilk kez bir şantiye alanında hayata geçirilen proje olma özelliğini taşıyan Atölye Cer’de 3 ay boyunca devam edecek sergilerin ilki, 17 Ocak Pazartesi günü açıldı. Atölye Cer’de 31 Ocak tarihinine kadar görülebilecek serinin ilk sergisinde Hakan Cingöz, Tolga Turan ve Şevket Sönmez’in resim ve heykellerden oluşan 41 adet eseri yer alıyor.