Güncel - Yaşam 14.06.2019 22:25

Atlantis'ten Babalara Kral Hediye!

Alışveriş severlerin uğrak noktası Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Babalar Günü'nde aynı gün içinde 350 TL alışverişlerinize 75 TL değerinde hediye çeki veriyor.
Atlantis'ten Babalara Kral Hediye!

JLL tarafından yönetilen Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 15-16 Haziran tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 350 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine 75 TL değerinde hediye çeki veriyor.

Açıldığı günden bugüne, ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği türlü sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Babalar Günü’ne özel yeni bir kampanyaya imza atıyor. 15-16 Haziran tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 350 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, 75 TL değerindeki hediye çekinin sahibi oluyor.

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkentlilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor. 10 salonlu Cinemaximum sinemaları, 4.000 m²’lik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center, 17.000 m²’lik Botanik Bahçe, 7.500 m²’lik su oyun havuzlarıyla ziyaretçilerinin göz zevkine de hitap ediyor.