Magazin 18.01.2018 08:30

Athena'nın konser sürprizi

Türkiye'nin sevilen rock gruplarından Athena, sevenleriyle yeniden bir araya geliyor.
Athena'nın konser sürprizi

Ülkemizin en sevilen gruplarından Athena, sahne üstü ayakta konseriyle Vestel Gururla Yerli konserleri kapsamında ve Atlantis Yapım işbirliği ile 20 Ocak Cumartesi Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi’nde sevenleri ile yeniden bir araya geliyor.

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarından oluşan geniş repertuvarları ile yine özel bir konser performansına daha imza atmaya hazır.

Athena Zorlu PSM'de 2018’in ilk büyük konseri için müzikal zenginliklerini sunmanın yanı sıra, şarkı geçişleri için hazırladıkları görsel şölenle büyülü bir atmosfer yaratacaklar.

Athena; Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar), Umut Arabacı (gitar) Emre Ataker (klavye) ve Sinan Tınar’dan (davul)oluşuyor.

Geçtiğimiz yıl yayımlanır yayımlanmaz “Ses Etme” klibiyle ülke çapında büyük ses getiren bir işe imza atan Athena; sözleri Nazım Hikmet Ran’ın “Günler” şiiri, bestesi ise Ali Kocatepe’ye ait “Geberiyorum”u 2017’de single olarak yayınlandı.

Athena konser sürprizi; “Sena Şener”

Sosyal medya üzerinden yayınladığı şarkılarla dijital dünyanın yeni yıldızı olmayı başaran, "Bak Bana", “Ona", “Sevmemeliyiz” şarkılarıyla, genç kuşağın alternatif müzikteki en güçlü isimlerinden Sena Şener, Athena konseri öncesinde sahne alarak müzikseverlere unutulmaz bir performans sergileyecek.

Her çalışmasıyla müzik eleştirmenlerinden övgü dolu sözler alan Sena Şener, akustik tınıların yoğun bir şekilde duyulduğu, melankolik olduğu kadar umut yüklü sözlere sahip Pasaj Müzik imzalı son single’ı "Sevmemeliyiz"in söz, beste ve düzenlemesini kendi hazırladı.

Özgün stiliyle uzun süre akıllardan çıkmayacak şarkılar yazan genç yıldız, hayallerini gerçekleştirme konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türkçe albümünü tamamlamak için çalışmalarına devam eden Sena Şener, yurt dışı hedefi içinde İngilizce şarkılar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.