Vakıf Katılım web
Magazin 19.01.2021 04:24 Güncelleme: 18.01.2021 17:42

''Aşkta göze alabileceklerim, emek görmediğim yerde sonlanır''

Kefaret dizisinde aşkı için her şeyi göze alabilen ihtiraslı güzel Meltem karakterine hayat veren Özge Özacar, gerçek hayatta aşkta göze alabileceklerinin sınırını çizdi.
''Aşkta göze alabileceklerim, emek görmediğim yerde sonlanır''

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerle başrolleri paylaştığı Fox’un Kefaret dizisindeki Meltem karakteriyle ilgi gören oyuncunun aşka bakış açısı merak ediliyordu. 

 Özge Özcar, kendisi için aşkta göze alabileceklerinin sınırının nerede biteceğini açıkladı: 

‘’Benim için aşk; sevmek, sevilmek dünyanın en güzel duyguları. Bir insanın aklına düşüp ona mutluluk vermek müthiş bir his. Biraz da dans etmek gibi, karşılıklı olduğunda daha anlamlı. Meltem ne kadar aksini düşünse de, Özge olarak benim için aşkta göze alabileceklerimin sınırı karşımda emek görmediğim yerde sonlanır.’’

Özge Özacar, sosyal medyada fenomen olmaya doğru giden Kefaret’teki Meltem karakteriyle ilgili  ‘’Meltem için sosyal medyadan aldığım mesajlar çok hoşuma gidiyor. Her bölüm ortalığı ne kadar karıştırsa da instagram’da “Abla sen ne zaman mutlu olacaksın” tarzı destek mesajları almak beni çok mutlu ediyor.’’ diyor. 

'Kefaret' dizisinin Meltem'i Özge Özacar kimdir?

Özge Özacar'ın kim olduğu merak konusu oldu. Özge Özacar'ın  Fox'ta yayınlanan Kefaret dizisinde canlandırdığı Meltem Serez karakteri dikkat çekti. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'u buluşturan dizide Yurdaer Okur'un canlandırdığı Dr. Ahmet Çınarlı ile tutkulu ilişkisi ile dizi gündemine damga vuran Meltem Serez büyük ilgi gördü. Seyirci Meltem Serez'i oynayan güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Özge Özacar'ın kim olduğuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Özge Özacar:

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar 22 Nisan 1995’te İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özacar, Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri aldı. Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Azra karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İngilizce ve Fransızca bilen genç oyuncu, aldığı dans derslerinin ardından çektiği dans videolarıyla da dikkat çekti. Özge Özacar, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolü paylaştığı Kefaret dizisinde Meltem Serez karakterini canlandırıyor.