Halkbank web
Ekonomi 17.10.2017 13:14

​Askıda Döner Hareketi Bereket Döner'e 'Bereket' getirdi

Bereket Döner'in tüm Türkiye'deki restoran ve şubelerinde uygulamaya koyduğu 'Askıda Döner' kampanyası çığ gibi büyüdü.
​Askıda Döner Hareketi Bereket Döner'e 'Bereket' getirdi

Bereket Döner'in tüm Türkiye'deki restoran ve şubelerinde uygulamaya koyduğu 'Askıda Döner' kampanyası çığ gibi büyüdü. En çok gençlerin destek verdiği 'Askıda Döner' hareketi kısa sürede yaygınlaştı. Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek 'Türkiye'nin Dönercisi olmanın verdiği sorumluluğu eski bir geleneği yeniden hareketlendirerek süsledik.  Binlerce ihtiyaç sahibi ile paylaştığımız kampanya şubelerimize de bereket getirdi' dedi. 

GELENEKLERİMİZ İLHAM VERDİ BİZ DAHA DA GELİŞTİRDİK

Askıda Bereket kampanyası için fırınlarda ve küçük simit tezgahlarında uygulanan yardımlaşma haraketinden ilham aldıklarını söyleyen Muhammet Nezif Emek "Yardımlaşma, ihtiyacını gözetme milletimizin genlerinde var. Esnafımızın vatandaşlarımızın desteğiyle yürüttüğü 'askıda ekmek, askıda simit, askıda çay' gibi dayanışma hareketine Bereket Döner ailesi de Askıda Döner ile tüm şubelerinde samimiyetle yer aldı. 110'u aşan restoranda askıya konulan ilk menüyü de şubelerimize biz yolluyoruz. Ve bu hareket Bereket Ailesine 'bereket' getirdi. Lezzetimizi ve yaptığımız ticareti Askıda Bereket kampanyası ile daha da anlamlı hale getirdik" dedi.

ASKIDA BEREKET NEDİR?

Bereket Döner'in Türkiye'de 110u aşan şubesinde uygulamaya koyduğu yardım hareketinin adıdır. Tüm şubelerde bir sandviç et  ya da tavuk döner, patates kızartması ve içeceğin yer aldığı menü, ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyenler tarafından alınarak askıya asılır. Askıda Bereket'in ihtiyaç sahibini rencide etmeyecek şekilde tasarladığı sistemde 'Bir elin verdiğini diğer el' adeta görmüyor. İhtiyaç sahibi askıya asılan numaralardan alarak kasada menüsünü ödemiş, menüsünü hiçbir sorgulama ve kontrol olmaksızın teslim alabiliyor. Askıda Döner Hareketi'ne katılan vatandaşlara, Bereket Döner bu menü için maliyetine fiyat uygulaması yaparak katkıda bulunuyor ve kampanyanın daha da canlı ve yaygın halde sürmesini sağlıyor.

YOĞUN İLGİ NEDENİYLE TAVUK MENÜ DE ASKIYA GİRDİ

Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek, daha önce et menüsü ile başlattıkları Askıda Bereket uygulamasına gelen yoğun ilgi nedeniyle daha uygun fiyatlı ikinci alternatif olan Tavuk menüyü de eklediklerini belirterek, “bu yardımlaşma hareketinin yaygınlığını arttırmak  için daha uygun fiyatlı tavuk menüsü için de uygulamaya başladık ve daha ilk günden çok olumlu tepkiler aldık.” dedi.