Magazin 13.08.2022 04:45 Güncelleme: 13.08.2022 12:08

"Âşık olduğum oyuncunun karısını oynayacağım!"

Başarılı oyuncu Gizem Lidya Denizci, "Yıldızlara Bak" adlı sinema filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Denizci, Arda Kural'ın eşi rolünde: "Yıllar önce Arda Kural'a âşıktım!"
"Âşık olduğum oyuncunun karısını oynayacağım!"

Gizem Lidya Denizci, “Yıldızlara Bak” filmi için kamera karşısına geçti. Yapımcılığını Kusursuz Dünya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in oturduğu filmde Denizci’nin partneri, yıllar sonra setlere dönen oyuncu Arda Kural. Güzel oyuncu ‘Buket’ karakterini canlandıracak, Arda Kural da onun eşi Selim’e hayat verecek.

"DUYUNCA ÇOK DUYGULANDIM"
90’lı yıllarda ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ olarak tanınan Arda Kural’a o dönem hayran olduğunu söyleyen Denizci, ünlü oyuncuyla aynı projede yer aldığı için duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Arda Kural’la oynayacağımı ilk duyduğumda çok duygulandım. 90’larda bütün kız arkadaşlarımla birlikte ben de ona âşıktım. Televizyon karşısında onun sahnelerini beklerdik. Şimdi kendisiyle birlikte oynuyorum, çok güzel bir duygu.”

"SONBAHARDA VİZYONDA"

Dram türündeki “Yıldızlara Bak”ın oyuncu kadrosunda usta isimler Güven Hokna, Altan Erkekli ve Tarık Papuççuoğlu’nun yanı sıra Nilay Yeral ile Öykü Gemici de yer alıyor. Filmin 2022 sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor.