Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 25.12.2021 07:00

AŞÇIOĞLU SELENİUM PARK'TA DAİRELERİN YÜZDE 50'Sİ SATILDI!

Aşçıoğlu'nun Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen yeni projesindeki Selenium Park'ta dairelerin yüzde 50'si ön satışta satıldı.
AŞÇIOĞLU SELENİUM PARK'TA DAİRELERİN YÜZDE 50'Sİ SATILDI!

• YILDIRAY GÖKKAYA

Bugüne kadar bir çok proje ile karşımıza çıkan Aşçıoğlu İnşaat yeni projesini Selenium markası ile İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçiriyor. Aşçıoğlu’nun 1 milyar TL değeri ile inşa etmeye başladığı Selenium Park projesi ön satış sürecinde yoğun ilgi gördü. Aşçıoğlu Selenium Park projesindeki dairelerin yüzde 50'si ön satışta satıldı.

Selenium Park, tarihi kara surları manzarası dışında 32 dönüm büyüklüğündeki, içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş/bisiklet yolları, sosyal tesisler ve geniş yeşil alanı bulunan, Belgradkapı Parkı’na komşu olarak inşa ediliyor.

İçinde 2 oda 1 salondan 5 buçuk oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin yer aldığı projede 1+1 daireler yer almıyor. Selenium Park’ta 112 m2’den 352 m2’ye kadar farklı büyüklüklerdeki daireler ile 63 m2 ile 182 m2 arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri bulunuyor.

Toplamda 195 adet bağımsız bölümün bulunduğu Selenium Park'ta metrekare fiyatları 30 bin liradan başlıyor.

Bugüne kadar Gayrettepe, Mecidiyeköy, Fulya, Ulus, Göktürk ve Ataköy gibi İstanbul’un özel lokasyonlarında projeler üreten Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu proje ile ilgili bilgi vererek şu açıklamalarda bulundu; "Selenium Park’ı fikir aşamasında kurgularken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması ile birlikte kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst seviyede yaşanacağı bir proje hayal ettik. Selenium Park’ta daha ferah yaşam alanları, daha az daire ve sakinler arasında daha fazla samimiyet öngörüyoruz. Günümüzde ev sahibi olmak isteyen herkes kalabalıktan uzakta sakin bir hayat sürmek ister ancak şehirden uzak olmak istemez. Aşçıoğlu olarak bu fikri, Selenium Park’ta yaşayacak olanlara vadediyoruz. Selenium Park’ta yaşamaya başladığınızda dakikalar içinde şehrin merkezine ulaşabilirsiniz. Dolayısıyla fiziken şehrin merkezinde ama zihnen uzaklarda yaşayabileceğiniz bir yaşam sunuyoruz. Yatay mimari konseptiyle birlikte konumu ve tarihi kara sur manzarası sayesinde geçmiş ile geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz. Arazinin benzersiz konumu dışında, proje peyzaj alanın araç erişimine kapalı olması, 1+1 tip dairenin bulunmaması, yatay mimarisi ve tamamen yerliler öncelikli satış stratejisi ile %85 oranında yaşam amaçlı satın alma kararı ile karşılaştık. Ağustos 2023’te teslim edeceğimiz Selenium Park’ı yaklaşık 1 milyar TL yatırımla duyurmanın ve çok kısa sürede de %50 satış başarısı yakalamış olmanın memnuniyetini yaşıyoruz."