Spor Kaynak: (İHA) 19.10.2017 17:56 Güncelleme: 19.10.2017 18:38

Antrenmanı Başkan Mergen de izledi

Manisaspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü.
Antrenmanı Başkan Mergen de izledi

Manisaspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü.


Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Core egzersizi çalışmasıyla devam eden antrenmanda taktik çalışmasının ardından ise turnuva şeklinde 6’ya 6 oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı.

ANTRENMANI BAŞKAN MERGEN DE İZLEDİ

Manisaspor’da dünkü antrenmanda yer almayan Berkay Samancı bugün takımla birlikte yapılan çalışmaya dahil olurken tedavisi devam eden İsmail Haktan Odabaşı antrenmanda yer almadı. Antrenmanı Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen de izledi. Manisaspor 20 Ekim Cuma günü saat 15.00’de basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.