Vakıf Katılım web
Seyahat - Turizm 04.07.2016 21:49

Antalya'da otellerin doluluk oranı yüzde 80'i geçti

Antalya'da otellerin doluluk oranları yüzde 80'i geçti. Kentte, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen tatilciler yoğunluk oluşturdu. YENİBİRLİK - Türkiye'nin gözde turizm merkezi Antalya'ya, Ramazan Bayramı tatili için adeta akın…
Antalya'da otellerin doluluk oranı yüzde 80'i geçti

Antalya'da otellerin doluluk oranları yüzde 80'i geçti. Kentte, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen tatilciler yoğunluk oluşturdu.

YENİBİRLİK - Türkiye'nin gözde turizm merkezi Antalya'ya, Ramazan Bayramı tatili için adeta akın eden yerli turistler, kentte yoğunluğa neden oldu. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve bu kararın erken açıklanması Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'ya da yaradı. Otellerin doluluk oranlarının yüzde 80'i geçtiği kentte, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen tatilciler yoğunluğa neden oldu. Arife günü sabah saatlerinde özellikle alışveriş merkezlerini ziyaret eden tatilciler, öğleden sonra ise dünyaca ünlü Konyaaltı ve Lara sahillerine gitti. Hava sıcaklığının öğlen saatlerinde 35 dereceye kadar yükseldiği Antalya'da, vatandaşlar ve turistler zaman geçirmek için deniz kenarlarını tercih etti. Aileleriyle birlikte plajlarda güneşlenen ve serinlemek için kendilerini Akdeniz'in sularına bırakan yerli turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu. Tatilciler, kent merkezindeki su parklarını da doldurdu. Antalya'nın turistik ilçeleri Alanya, Kemer, Kaş, Manavgat ve Demre'de de bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşandığı kaydedildi.