Vakıf Katılım web
Magazin 28.09.2022 05:00

Antalya Hafta Sonu Müziğe Doydu

Bayhan Müzik organizasyonuyla Türkiye'yi dolaşan "Live From Fest" serisi İstanbul, Ankara ve Samsun'un ardından Antalya ile devam etti.
Antalya Hafta Sonu Müziğe Doydu

Bayhan Müzik organizasyonuyla Türkiye'yi dolaşan "Live From Fest" serisi İstanbul, Ankara ve Samsun'un  ardından Antalya ile devam etti. Bu hafta sonu Antalyalı gençlerle buluşan rock ve rap dünyasının star isimleri iki gün süren festivalde şehri müziğe doyurdu. 

Antalya Agora AVM Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen konserlerde Türkiye'nin rockstarı Teoman, akustik projeleri ile adından söz ettiren Tuğkan 

ve yeni nesil alternatif rock müziğin temsilcilerinden Batu Akdeniz ilk gün sahneye çıkarken, ikinci gün ise köklü rock gruplarımızdan Gripin, 

rap-hip hop tarzını kendine has yorumlayan, şarkı yazarı Ozbi ve yeni teklisi "Kırmızı Balık" ile dikkat çeken Gökcan Sanlıman şarkılarını Antalyalılar ile birlikte söyledi. Festivalin finalinde gerçekleşen after partide sahnenin sahibi özellikle "10 Numara" şarkısıyla listeleri altüst eden Lvbel C5 oldu. Antalyalı her yaştan gençe 2 gün gün süren festivalde müziğe doydu.