Vakıf Katılım web
Beyaz Perde Kaynak: (İHA) 27.10.2017 21:06 Güncelleme: 27.10.2017 21:17

Antalya Film Festivali'nde şıklık yarışı

Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin kapanış töreni, yerli ve yabancı sanatçıların kırmızı halıdaki şıklık yarışına sahne oldu.
Antalya Film Festivali'nde şıklık yarışı
Bu yıl 54’üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış töreni, yerli ve yabancı sanatçıların kırmızı halıdaki şıklık yarışına sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 54’üncü kez gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Film Festivali’nde sanatçılar törene kırmızı halıda yürüyerek geçti. Sanatçılar giydikleri kıyafetlerle şıklık yarışına girdi.

Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış töreninde sanatçıların yanı sıra, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz kırmızı halıdan geçerek salona girdi. Kırmızı halıdan Fadik Sevin Atasoy, Saba Mubarak, jüri başkanı Elia Süleiman ve eşi Lübnanlı şarkıcı Yasmine Hamdan da kırmızı halıda yürüyen diğer yıldızlar oldu.

Kırmızı halıda kadın sanatçılar birbirinden renkli ve şık kıyafetleriyle gazetecilere poz verdi. 54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış töreninde kırmızı halıda dünyaca ünlü Lindsay Lohan, Matt Dillon, Anthony Delon ve Adrian Greiner gibi isimler de yürüdü.

Yeşim Ceren Bozoğlu, ABD’li aktris Matt Dilon, Fadik Sevin Atasoy, Suzan Avcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, festivalle ilgili düşüncelerini gazetecilere aktardı.