Magazin 14.08.2020 03:00

Anne-kız aynı dizide...

Ay Yapım'ın imzalı, Star TV'de ekranlara gelecek şimdiden büyük merakla beklenen dizi 'Menajerimi Ara' için geri sayım devam ediyor.
Anne-kız aynı dizide...

 Oyuncular ve menajerlerinin dünyasının iç yüzünü keyifli bir dille anlatan dizinin bir başka heyecan yaratacak tarafı da her bölüm ünlü bir ismin kendi kimliğiyle konuk olarak yer alması olacak. İlk bölümünde Tuba Büyüküstün’ü göreceğimiz dizinin ilerleyen bölümlerinde Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy da anne kız olarak diziye konuk olacaklar.

 Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın yazdığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan kadrosu ve hikayesiyle seyirciyle buluşmak için gün sayan ‘Menajerimi Ara’ dizisinden yeni bir sürpriz konuk bilgisi geldi. Daha önce bir tiyatro oyununda birlikte sahne alan Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy ilk kez ‘Menajerimi Ara’ dizisinde kendi kimlikleriyle anne kız olarak rol alacaklar. Dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alacak ikilinin eğlenceli sahneleri çok konuşulacak.