Magazin 08.12.2021 04:07

ANKARA'NIN BAĞLARI'NIN SAHİBİNDEN YENİ ŞARKI! 

Ankara'da dünyaya gelen "Ankaralı Coşkun"; babası Ali Direk sayesinde edindiği müzik aşkı ile çok iyi bir bağlama virtözü olmuştur.
ANKARA'NIN BAĞLARI'NIN SAHİBİNDEN YENİ ŞARKI! 

Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası olan Bayram Aracı'nın torunu olan “Ankaralı Coşkun”un bağlama ile ilk tanışması 5 yaşında gerçekleşmiştir. O günlerden bugünlere vazgeçemediği tek şey bağlaması olmuştur.

''Ankaralı Coşkun'', şimdilerde yepyeni şarkısı ''Hasta Düştüm'''ü sevenleriyle buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. Sözleri Karacoğlan’a, müziği Musa Eroğlu’na ait olan şarkının aranjesini ise Fatih Doğaner üstlendi.

Kendisini tüm Türkiye'ye hatta Türkiye'yi aşarak tüm dünyaya tanıttığı 7. albümü olan "Ankara'nın Bağları"nı 2011 yılında çıkaran başarılı sanatçının; Ankara'nın Bağları türküsü 2013 ve 2014 yılında Google arama motorunda tüm dünyada en çok aranan ilk 10 eseri arasında yer almıştır.

 Yine bu türkü "Med Cezir", Kardeş Payı" olmak üzere bir çok dizide dizi müziği olarak kullanılmıştır.

‘’Ankaralı Coşkun’’un yeni şarkısı ‘’Hasta Düştüm” Türkiye’nin en güçlü müzik yapım şirketlerinden WediaCorp Music etiketiyle yayında ve klibi sanatçının Youtube kanalında!