Magazin 29.09.2020 03:00

Anıl Tetik: İmzalar atılınca açıklayacağım

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Akif Alakurt, önceki gün kız arkadaşıyla Aqua Florya AVM'de görüntülendi.
Anıl Tetik: İmzalar atılınca açıklayacağım

MEHMET AKİF ALAKURT

EKRANLARA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Akif Alakurt, önceki gün kız arkadaşıyla Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Akşam saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde kız arkadaşıyla birlikte ayakkabı mağazalarını gezen Alakurt, sonrasında Meos Restaurant’ta yemek yedi. Restaurant çıkışı ayaküstü kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Alakurt, “tekrardan ekranlara dönecekmisimiz?” sorusuna, “Teklifler illaki geliyor ama artık ekran karşısına dönmeyi düşünmüyorum.” dedi. Koronavirüs önlemleri nedeni ile taktığı maskesinin yanı sıra gözlük ve şapkasıyla da kamufle olan yakışıklı oyuncu sevenlerinin gözlerinden kaçmadı.

ANIL TETİK

İMZALAR ATILINCA AÇIKLAYACAĞIM

Oyuncu Anıl Tetik, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM’de arkadaşlarıyla bir araya gelen Tetik, kahve içip vakit geçirdi. Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen yakışıklı oyuncu, “Yeni projeler varmı?” sorusuna, “Birden çok teklif var. Şuan için bir projeyle anlaşmak üzereyim imzalar atılınca açıklayacağım” dedi.