Magazin 26.01.2023 04:21

Anıl Durmuş, Dijital Başarısını Sahnesine de Taşıyor

Türkçe müziğin başarılı temsilcilerinden Anıl Durmuş, konser maratonuna hız kesmeden devam ederken takvimine her gün yeni bir şehri eklemeye de devam ediyor.
Anıl Durmuş, Dijital Başarısını Sahnesine de Taşıyor

Son albümü “Senden Yolum Geçmez” ile milyonlarca dinleyiciye ulaşan ve dijital ortamda dinlenme rekorları kıran genç müzisyen dijital başarısını sahnesine de taşımayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’deki konseriyle büyük beğeni toplayan Durmuş, 7 Şubat akşamı Blind sahnesinde 8 Şubat akşamı ise 6:45 Ankara sahnesinde olacak.

İstanbul ve çevre illerde yoğun bir tempoyla sahne alan başarılı müzisyen, Şubat ayında da farklı şehirlere gitmeye devam edecek.
Her konserin kendisini farklı bir açıdan beslediğini söyleyen genç müzisyen Anıl Durmuş: “Tüm Türkiye’yi gezmek istiyorum, her konser beni besliyor.” diyerek amacının her zaman dinleyicisine daha fazla ulaşmak olacağını da ekliyor.
Biletleri ve rezervasyonları günler öncesinde tükenen konserler için Anıl Durmuş sevenleri biletlere biletix.com ve passo.com.tr adreslerinden ulaşabilirler.