Magazin 20.10.2021 04:44

"Ama smokin başka oluyor"

Burak Özçivit Altınyıldız ile yaptığı reklam işbirliği için buluştu. Ulus 29'da gerçekleşen davete reklam filmi oyuncusu Burak Özçivit'in yanı sıra eşi Fahriye Evcen, Fatih ve Fulya Terim çifti katıldı.
"Ama smokin başka oluyor"

Davete Burak Özçivit'ten önce gelen Fahriye Evcen, "Ben onda en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor" diyerek eşine smokini çok yakıştırdığını söyledi. Alparslan dizisiyle setlere iki yıl sonra dönen Fahriye Evcen, "Uzun bir süre at ve kılıca çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış'la da gayet güzel keyifli çalışıyoruz" diyerek duygularını dile getirdi. Evcen, Karan'a bakmak ve set arasında zorlanıyor musunuz? sorusuna, "Biz o süreçleri geçtik. Artık daha rahatız. Yapımda saatler ve iş günü konusunda çok düzenli bir set" yanıtını verdi. 2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen, "Ben zaten dizi başlamadan önce kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan sonra öyle bir arayışımız oldu. Ama konuşulan rakamlar yok. Ben sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum. Özellikli olması önemli değil, çocukla bağ kurması yeterli. Dil bilmesi de önemli değil öncelikle bizim dilimizi iyi bir şekilde öğrenmesi önemli, diğer diller yaş büyüdükçe eğitim olarak öğrenecek zaten" sözleriyle iddiaları yalanladı. Burak Özçivit ve kendisi adına orta asya'da kitap projesi olacağını söyleyen ünlü oyuncu, "Kitap tamamen Burak ve benim adıma çıkıyor. Ortadoğu için yapılan bir proje, sevenlerimize biraz motivasyon kaynağı gibi bir kitap olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

'Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler söylediğini öne süren set çalışanları, Özçivit hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Özçivit, "Set ortamının stresli olduğu doğrudur ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır" demişti. Geceye setten çıkıp katıldığını o yüzden eşi Fahriye Evcen'den bile geç geldiğini söyleyen Burak Özçivit, hakkında ki iddialar içinse, "Arkadaşlar bugüne kadar beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum, aile tavrım belli, o yüzden ben bir şey söylemek istemiyorum. Birebir beni ilgilendiren bir durum değil. Tekrar ediyorum birebir beni ilgilendiren bir durum değil" açıklamasını yaptı.