Magazin 01.07.2020 03:00

ALTERNATİF MÜZİĞİN YENİ SOLUĞU ASTRO MÜZİK!

Evrenin harmonisini gökkuşağının renkleri eşliğinde müziğine yansıtmaya gönül veren ''Köksal Ekinci'', kalplere ve ruhlara notalarla dokunma arzusu eşliğinde 2020 yılında da müziğinde yeni ufuklara yol almaya devam ediyor.
ALTERNATİF MÜZİĞİN YENİ SOLUĞU ASTRO MÜZİK!

Gökyüzünün şifasını notalara nakşeden ''Köksal Ekinci'' ilk albümü “Güneşin Kalbi” ile müzikseverlerle buluştu.

Albümün çıkış şarkısı olan ''Aşk’ın Kanatları''nın hayatında özel bir yeri olduğunu söyleyen ''Köksal Ekinci'',
duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor;
''Bu şarkı bizlere; aslında bedenimizin, ruhumuzun, kalbimizin ve en önemlisi de bilincimizin ve DNA yapımızın bir müzik şaheseri gibi kodlandığını ve en önemlisi de Yaratıcı'nın sonsuz kaynağından kaplere damlayan, benzeri olmayan bir ışık senfonisinin notaları olduğumuzu hatırlatacak.''

Albümün ilk video klibi, çıkış şarkısı “Aşkın Kanatları”na çekildi. 'Müzik Sensin Aslında' hayat felsefesine dayandırılan şarkının kompozisyonu ve hazırlanan videosu da bu felsefeyi renkler, ağaçlar, heykeller, camiler, kiliseler ve duvarlarda hayat bulan eşsiz Mural Art örneklerinden yansımalarla, sanat dolu bir atmosferin ruhumuzu mutlu kılan, hayat dolu melodilerle besleyen gündelik yaşam içindeki en önemli ayrıntılar olduğunu dinleyicilere hatırlatmayı sağlıyor.

Altı şarkıdan oluşan albümde, dinleyicileri başka sürprizler de bekliyor. “Sen, Ben Oldun” ve “Veda” teklilerinin yeniden düzenlemeleri ile “Yok” adlı düet ''Köksal Ekinci''nin ilklerinden.