Vakıf Katılım web
Magazin 18.09.2021 04:05

Almula Merter Churm'ün MRT yöntemi eğitimleri artık Türkiye'de

Almula Merter Churm, İngiltere'deki okulu AMC Akademi'nin bünyesinde verdiği "MRT zihin temizleme yöntemi" eğitimlerini Türkiye'ye taşıdı. Bu yöntemle şifa dağıtacak uygulayıcıları yetiştirecek olan sanatçı, eğitimlere ekim ayında başlayacak.
Almula Merter Churm'ün MRT yöntemi eğitimleri artık Türkiye'de

Yazar, oyuncu ve kişisel dönüşüm eğitmeni Almula Merter Churm, İngiltere’de kurduğu AMC Akademi’nin bünyesinde verdiği MRT yöntemi (mind refreshing-zihin tazeleme) eğitimlerini Türkiye’ye taşıdı. Uluslararası alanda onaylı olan dersler, çok yakında başlayacak.

SEN DEĞİŞİRSEN HER ŞEY DEĞİŞİR

Almula Merter Churm, bu eğitimlere ilk defa 2000 yılında Türkiye’de başlamış, “Sen değişirsen her şey değişir” sloganıyla üniversitelerde dersler vermişti. Churm, daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde “Yaşam Bilimi” adıyla çoğunluğunu mühendislerin oluşturduğu sınıflarda öğrenci yetiştirmişti. Almula Merter Churm, 2004 yılından sonra kurumsal ve bireysel olarak devam ettiği bu eğitimleri İngiltere’ye taşımış ve kendi akademisinde vermeye başlamıştı. 

EKİM AYINDAN İTİBAREN UYGULAYICILAR YETİŞTİRECEK

Kısa süre önce Türkiye’ye kesin dönüş yapan Almula Merter Churm, kişilere hem oyunculukta hem de özel hayatlarında fayda sağlayan bir yöntem olan MRT’nin eğitimlerine yeniden start vermek üzere kolları sıvadı. Sanatçı, ekim ayından itibaren bu yöntemle şifa dağıtacak uygulayıcılar yetiştirmeye başlayacak.