Dünya 17.05.2016 10:59

Almanya'da Türklerin yoğun yaşadığı kentte yangın

Almanya'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Duisburg kentinde 4 katlı bir evde yangın çıktı. Yangında iki kişi öldü 3 ağır 28 kişi yaraladı. Yaşamını kaybedenlerin uyruklarıyla ilgili henüz açıklama yok. YENİBİRLİK - Almanya'nın Duisburg…
Almanya'da Türklerin yoğun yaşadığı kentte yangın

Almanya'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Duisburg kentinde 4 katlı bir evde yangın çıktı. Yangında iki kişi öldü 3 ağır 28 kişi yaraladı. Yaşamını kaybedenlerin uyruklarıyla ilgili henüz açıklama yok.

YENİBİRLİK - Almanya'nın Duisburg kentinde bugün yerel saatle 05.40'ta dört katlı bir evde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre, biri çocuk iki kişi yaşamını yitirdi. Alman yetkililer yangında 3 ağır 28 kişinin de yaralandığını açıkladı.  Alman itfaiye ve kurtarma ekipleri, yangına 90 kişiyle müdahale etti. Yangın uzun uğraşlar sonrası kontrol altına alındı. Alman polisi yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. Almanya'da son dönemde özellikle sığınmacıların kaldığı yurtlar hedef alınıyor. Aşırı sağcılar, sığınmacıların kaldığı yurt ve evleri kundaklıyor.