Magazin 23.05.2023 04:54 Güncelleme: 22.05.2023 18:10

​ALİŞAN ÇOCUKLARI VE YEĞENİ İLE FESTİVALE KATILDI

"HUPALUPA GO Festivali'ne katılan Alişan, çocuklarla birlikte tüm etkinliklere katılıp onlarla unutulmaz bir gün yaşadı.
​ALİŞAN ÇOCUKLARI VE YEĞENİ İLE FESTİVALE KATILDI

Türkiye’de eğlence anlayışına yeni bir soluk kazandıran HUPALUPA; ‘Eğlence Her Yerde’ sloganı ile sınırsız eğlenceyi açık havaya taşıdı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “HUPALUPA GO Festivali’, hafta sonu Ataşehir Golf Club’da çocukları ve ailelerini ağırladı.  

HUPALUPA’nın meşhur dev oyun parkurlarını açık havada deneyimlemek, farklı sahne şovlarının içinde yer almak, atölye çalışmalarına katılmak ve ödüllü yarışmalardan dansa, sirk kortejinden bilim gösterilerine uzanan geniş bir eğlencenin içinde yer almak isteyen çocuklar kapıda uzun kuyruklar oluşturdu.  

Gösteri sahnesinde çocukların en sevdiği ‘Nickoledeon’ın Sponge Bob, Paw Patrol, Ninja Turtles ve Dora gibi ünlü kahramanlarının özel şovları yer alırken, genç yetişkinler ve ebeveynler de golf, bowling, futbol dart ve air hockey gibi birbirinden renkli aktivitelerin içinde yer aldı.

Hupalupa Yönetim Kurulu üyesi Merve Timurlenk Şengül; “Hupalupa Go projesi ilk kez açık havada misafirlerini ağırladı, tüm misafirlerimiz gibi bizler de çok eğlendik. Festival beklediğimizden büyük ilgi gördü. Bu kapsamda yapılmış ilk festival olması nedeniyle, misafirlerimizin ve katılmak isteyenlerin talebi üzerine  tekrar gerçekleştirmek için çalışmalara başladık” dedi.

Yoğun ilgi gören festivale pek çok ünlü isim de çocuklarıyla birlikte katıldı. Etkinliğe katılan ünlülerden biri de Alişan’dı. Festival alanına çocukları ve yeğeniyle birlikte gelen Alişan, çocuklarla birlikte tüm etkinliklere katılıp onlarla unutulmaz bir gün yaşadı.