Gayrimenkul 17.05.2022 07:00

AKZİRVE TOPKAPI 29 PROJESİNİN LANSMANI YAPILDI!

Ön lansman döneminde büyük ilgi gören ve yatırımcılardan daire sayısının 4 katı talep alan Topkapı 29, tanıtıma özel kampanya ile satışa çıkmaya hazırlanıyor...
AKZİRVE TOPKAPI 29 PROJESİNİN LANSMANI YAPILDI!

• Yıldıray Gökkaya

Akzirve’nin Türkiye’de 30 yıldır sürdürdüğü yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Topkapı 29 Projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Topkapı 29, Akzirve’nin Türkiye’deki 30 yıllık tecrübesiyle LEED sertifikalı yaşam tarzını inşa ediyor.

Topkapı 29 projesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı tipte 1.441 daire yer alıyor.İngiltere’nin dünyaca ünlü mimarlık grubu Chapman Taylor tarafından tasarlanan projede, cadde mağazalarından ofislere, yaşam ve alışveriş merkezlerinden dünyanın ünlü zincir markalarından birinin işleteceği otele kadar bir ekosistem sunuyor.

Akzirve İcra Kurulu Üyesi Cihat Kılıç, projenin şehrin birçok yerine 10 dakika uzaklıkta olduğunu söyledi. Kılıç proje ile ilgili şunları söyledi; “İlk dairelerimizi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 29 Ekim 2023’de teslim edeceğiz. Ön tanıtımda yoğun ilgi gören daireler,lansman dönemiyle birlikte hazırladığımız özel fırsatlarla yatırımcıları bekliyor. Zirvede yeni yaşam İstanbul’un kalbinde başlayacak.”

Projenin içinde 10 bin metrekare büyüklüğünde bir kent parkı bulunacak. Projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı tipte 1.441 adet daire yer alıyor.

Kılıç, ön talep dönemindeki yatırımcı ilgisine ilişkin şu bilgileri verdi:
“Öntanıtım döneminde yatırımcıların ilgisinden fazlasıyla memnun kaldık. Yerli ve yabancı yatırımcılardan daire sayısının 4 katı talep geldi. Bu ilginin tanıtımla birlikte artarak devam edeceğini düşünüyoruz. İstanbul’un merkezinde yer alan projemizde sunduğumuz fiyat avantajlarıyla birlikte tanıtım dönemine özel kampanya da başlatıyoruz. Daire fiyatlarımızın metrekaresi 56.000 TL’den başlıyor.” Cihat Kılıç, kaba inşaatta ilerleme oranının yüzde 35 olduğunu kaydederek, şu ana kadar konutların yüzde 10’u için satış sözleşmesi imzalandığını, bunların yüzde 10’unun da yabancı olduğunu sözlerine ekledi.

Yüzde 50 peşin ödemelerinde kalan kısım için 24 ay vade farksız ödeme planı sunduklarını dile getiren Kılıç, “60 ay içinse yüzde 0.99 oranlı kredi imkanı sağlıyoruz. Bunların yanı sıra, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kişiye özel ödeme planları da sunuyoruz. Tüm yatırımcıları, dünya standartlarındaki projemizde, fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.” dedi.

Topkapı 29’da fitness salonu, studio, SPA, kapalı ve açık havuz, kafe, sinema salonu, dinlenme salonu, kütüphane, TV alanı ve ortak çalışma alanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.