Magazin 25.11.2021 04:00

Akfen Holding'in sanat alanı Loft Art, Humano sergisi ile kapılarını açtı

Akfen Holding, kuruluşunun 45'inci yılında sanat dalında önemli projeyi hayata geçirdi. Holding'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirdiği sanat alanı Loft Art, önceki akşam İstanbul Beşiktaş'taki Nisbetiye On'da ilk sergisi Humano ile kapılarını açtı.
Akfen Holding'in sanat alanı Loft Art, Humano sergisi ile kapılarını açtı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın ev sahipliğinde, sanatçı ve koleksiyonerlerin katıldığı ön gösterim ile açılışı yapılan Humano sergisi 2 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı davette, oyuncu Hande Erçel’de vardı.

Evlilik soruları kaçırttı

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, ‘’Benim için çok anlamlı bir gece. Mimar Sinan’da okuyorum. Ve bende çizim yapıyorum. Bu tarz işlere çok eğilimim var. O yüzden burada olmak benim için çok anlamlı’’ dedi. Gazetecilerin, ‘’Yarın doğum gününüz. Kerem bey ile özel bir planımız var mı? Sürpriz bir evlilik teklifi alır mısınız?’’ soruna Erçel, ‘’Şuan için özel bir planımız yok. Ama bir plan yapacağız’’ derken evlilik sorularını geçiştirdi.

SATIŞI YAPILAN ESERLER TİKAV’A KAYNAK OLACAK

Loft Art, genç sanatçıları destekleyerek, sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız sanatçılara alan sağlamayı ve bu sanatçılardan temsiliyet almadan onları görünür kılmayı hedefliyor.Bu kapsamda Loft Art’ın ilk sergisi Humano’da Bahadır Hızol, Çağrı Gözkonan, Dilan Tanburoğlu, Doğukan Çiğdem, Duygu Aydoğan, Emre Evcimen, Furkan Depeli, Kübra İnanç, Nil Büyükbayraktar, Oğuz Yeşilay, Orhan Gazi Keskin ve Ozan Dursun olmak üzere 12 bağımsız sanatçının eserleri yer alıyor.