Vakıf Katılım web
Magazin 01.10.2020 03:00

AİLE BOYU ALIŞVERİŞ

Son zamanların en beğenilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
AİLE BOYU ALIŞVERİŞ

BURAK ÖZÇİVİT-FAHRİYE EVCEN-KARAN

AİLE BOYU ALIŞVERİŞ

Son zamanların en beğenilen çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezinin İstinye Pazarı katından giriş yapan çift, koronavirüs tedbirlerine uyarak alışverişin keyfini çıkardılar. Karan bebeğin bakıcısının da eşlik ettiği alışveriş turunu kısa sürede tamamlayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakırken "Kolay gelsin" demek ile yetindiler. Çoğunlukla yabancı turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan başarılı oyuncular alışverişlerini tamamladıktan sonra özel araçları ile alışveriş merkezinden ayrıldılar.

GÜLBEN ERGEN

ASTROLOG İLE ALBÜM TOPLANTISI

Yaz tatilini Bodrum'da geçiren ve sezonun kapanması ile birlikte İstanbul'a dönüş yapan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Astroloji uzmanı ve aynı zamanda yakın dostu olan Aygül Aydın ile buluşan Ergen, Markalar Sokağı'nda bulunan Masa Restoran'da dostu ile uzun süre sohbet ederek birlikte yemek yedi. Restoran çıkışı gazetecilerin objektiflerine poz veren ünlü şarkıcı, muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de unutmadı. "Yeni albüm, şarkılar ve konser planları ile alakalı bir toplantı gerçekleştirdik" diyen ve detay vermeyen Ergen, daha sonra Astrolog Aygül Aydın ile ayrılarak tek başına alışveriş turuna çıktı. Maskesinde ki Atatürk imzası ile dikkat çeken deneyimli isim dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezerek yeni sezon ürünlerini incelemeyi ve alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

SERDAR ORTAÇ-SEÇİL GÜR

BOMBA GİBİYİM

Uzun süredir ekonomik olarak çektiği sıkıntılar ile gündemde olan Türk müziğinin beste fabrikatörü Serdar Ortaç, önceki gün sevgilisi Seçil Gür ile birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı. Akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve el ele alışveriş turu atan çift, Markalar Sokağı'nda görüntülendi. Her zamanki gibi spor giyinmeyi tercih eden başarılı sanatçı, sağlık durumunu soran gazetecilere "Abi bomba gibiyim. Kendimi iyi hissediyorum" dedi. Daha fazla soru almayan ve yürümeye devam eden Ortaç ve sevgilisi Masa Restoran'a geçerek baş başa akşam yemeği yediler.

NAZIM SANGARE

UTANGAÇ NAZIM

Fenerbahçe'nin bu sezon Antalyaspor'dan transfer ettiği Almanya doğumlu Türk milli futbolcu Nazım Sangare, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Geç saatlerde iki kız arkadaşı ile birlikte alışveriş merkezine gelen Sangare, karşısında gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Kız arkadaşları objektiflerden kaçarken tek başına poz vermek zorunda kalan genç topçu'nun utangaç tavırları, neşeli anlar yaşattı. Fotoğrafını çeken muhabirlere teşekkür eden 26 yaşındaki milli futbolcu, teknoloji mağazalarını gezerek uzun süre alışveriş yaptı.