Magazin 19.08.2022 04:11

AHMET ÖZHAN GÜVEN'İN YENİ KLİBİ AFRİKA'DAN

Bu yılki konserleri özellikle Afrika'da gerçekleşen Ahmet Özhan Güven; albümde yer alan birkaç şarkının klibinin yine Afrika'da çekileceğini, müziğe ara vermeden devam edeceğini söyledi.
AHMET ÖZHAN GÜVEN'İN YENİ KLİBİ AFRİKA'DAN

Geçtiğimiz kasım ayında müzikseverin beğenisine sunduğu ‘Para Mara Yok’ adlı şarkıyla büyük bir çıkış yakalayan genç müzisyen Ahmet Özhan Güven’in ‘I Don’t Need’ adını taşıyan albümünde yer alan ‘Maquina De Cuser’ adlı şarkısı, dijital platformlarda yerini aldı. Şarkıyı, Ahmet Özhan Güven ile Os Medellins, birlikte yorumladı. Şarkının sözü ve müziğine birlikte imza atan ikili, şarkının klibi için Afrika’da kamera karşısına geçti. Güven, şarkının ve yönetmen koltuğunda Hülya Öksüz’ün oturduğu klibin dinleyici tarafından büyük beğeni toplayacağına inandığını belirterek çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi.

Bu yılki konserleri özellikle Afrika’da gerçekleşen Ahmet Özhan Güven; albümde yer alan birkaç şarkının klibinin yine Afrika’da çekileceğini, müziğe ara vermeden devam edeceğini de sözlerine ekledi.