Magazin 16.07.2018 02:00 Güncelleme: 15.07.2018 20:17

Abdullah İnal Çaldı Jungle 8 Coştu

Performansı ile genç neslin en önemli müzik adamları arasına girmeyi başaran ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan Abdullah İnal, Yalıkavak'taki Jungle 8'de dj setinin başına geçti. 
Abdullah İnal Çaldı Jungle 8 Coştu

İşletmenin genç patronu Sarp Yaman’ın yaptığı mekanı saatler öncesinden doldurmaya başlayan müzikseverler, kapıda uzun kuyruklar oluşmasına sebep oldular. 800 kişilik mekana yaklaşık 1300'ü aşkın tatilcinin akın etmesiyle oluşan kuyruğu aşıp yaklaşık bir saatlik bekleyişin ardından içeriye girmeyi başaranlarsa kendilerini Jungle 8'in pembe havuzunun serin sularına bıraktılar.

Abdullah İnal'ın playlisti ile kendilerinden geçen tatilciler, dört saat süren performans süresince Yalıkavak'ın eşsiz  gün batımı manzarası eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öte yandan Yaşanan yoğunluk dolayısıyla müdavimlerine teşekkür eden genç patron Sarp Yaman, ''Jungle 8’in ambiansı ve dokusu kaliteli hizmet ve müzikle birleşince yoğunluk kaçınılmaz oluyor. Açıldığımız gün ortaya koyduğumuz bir iddia vardı ve biz henüz yolun başındayız. Sanırım kapasitemizi biraz arttırmamız gerekecek.'' ifadelerini kullandı.