Magazin 23.02.2016 10:19

Acun'dan Şırnak'a Survivor parkuru!

Acun Ilıcalı, Şırnaklı çocukların sesini duydu ve Şırnak'a Survivor parkuru kurmak için kolları sıvadı. YENİBİRLİK - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde yaşları 8 ile 13 arasında değişen bir grup…
Acun'dan Şırnak'a Survivor parkuru!

Acun Ilıcalı, Şırnaklı çocukların sesini duydu ve Şırnak'a Survivor parkuru kurmak için kolları sıvadı.

YENİBİRLİK - Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde yaşları 8 ile 13 arasında değişen bir grup çocuk, Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yarışma parkurları yaptı. Çocuklar malzeme olarak da teneke, araç lastiği, demir, battaniye, odun, briket ve kamyonetlerin kasalarını kullandı.

Acun Ilıcalı görevini üstlenen Şahin Oğurlu oyuna başlamadan önce ‘Ünlüler’ ve ‘Gönüllüler’ diye iki ayrı takım kuruyor. Yarışmacılar mavi bayrağı alabilmek için tehlikeli etaplardan geçiyor. Kazanan takımlar ise bir şey alamadan akşam vakitlerinde evlerine dağılıyor.

Çocuklardan 11 yaşındaki Rabiya Roza Ediş, Acun Ilıcalı’ya seslenerek köylerinde bir oyun sahası kurulmasını istedi. Ediş, “Ben burada Acun ağabeye rakip çıkıyorum, oynadığımız oyunlar bize gayet iyi geliyor. Eğlenebileceğimiz oyun, park yeri yok. Acun ağabeyden bize bir oyun parkı yapmasını istiyoruz. Hepimiz onun hayranıyız keşke görme şansımız olsaydı” dedi.(sözcü)