Magazin 13.07.2019 17:34

3 YIL SONRA İLK KEZ BİR GECE MEKANINDA SAHNE ALDI...

Besteleri ve şarkılarıyla özellikle genç kuşağın en çok sevdiği isimler arasında yer alan Bahadır Tatlıöz Mask Beach'te muhteşem bir konser verdi.
3 YIL SONRA İLK KEZ BİR GECE MEKANINDA SAHNE ALDI...

Üç yıl aradan sonra ilk kez bir gece mekaında sahne aldğı için oldukça heyecanlı olduğunu ifade edenBahadır Tatlıöz performansına dillere pelesenk olan ''Takvim'' ile start verdi. Konser boyunca enerjisi hiç düşmeyen Tatlıöz hemen her şarkıda kendisine eşlik eden müzikseverlere, ''Bugün buarada yaklaşık 350-400 kişiyiz ama maşallah sesimiz 3500-4000 çıkıyor. Coşkumuzun temeli samimiyet. Üç yıl sonra bu dönüşe şahitlik eden sizler aynı zamanda bir yeniden doğuşunda tanıklarısınız. Lale devri bitti. Bundan sonra sık sık görüşeceğiz.'' sözleri ile teşekkür edip sahnelee geri dönüşünü müjdeledi.

Gömleğini çok beğenen ve kendisine hediye etmesini isteyen bir hayranına ''Aynısından bir tane daha var. Gel seninle bir anlaşma yapalım. Eğer bir sonraki sahneyede gelirsen imzalı bir şekilde vereyim. Ne dersin?'' sözleriyle yanıt veren genç sanatçı, hayranından aldığı olumlu yanıtın ardından konserine kaldığı yerden devam etti.

Bir buçuk saatlik performasını seyircilerin yoğun isteği üzerine yaklaşık yarım saat daha uzatan Bahadır Tatlıöz, Takvim şarkısı ile programını noktalarken ''Lütfen beni değil bu emekçi kardeşlerimi alkışlayın. Bu gecenin mimarı onlardır. Ben sadece yorum kattım. Müzik onların maharetli ellerinden yükseldi.'' diyerek orkestrasının tüm üyelerini seyircilere alkışlatmayı ihmal etmedi.