Magazin 25.11.2022 14:25

3 YIL ARADAN SONRA ''HARBİDEN''

Müziğe çok küçük yaşlarda başlayan ve konservatuvar ile müziğe olan ilgisini taçlandıran Cengiz Ateş, ''Harbiden'' isimli yepyeni şarkısını dinleyici ile buluşturdu.
3 YIL ARADAN SONRA ''HARBİDEN''

İTÜ Konservatuvar mezunu sanatçı, Unutturmam ve Kıyamadım isimli teklilerinin ardından şimdi yeni şarkısı Harbiden ile iddialı yükselişini sürdürüyor. Sözü ve müziği Mert Çodur'a ait olan Harbiden şarkısının düzenlemesi Sezer Dinç imzası taşıyor.

Cengiz Ateş, yeni projesi ile ilgili duygularını ise şu şekilde dile getiriyor. ''Çok heyecanlıyım.Özellikle de yaşadığımız zorlu pandemi süreci ile birlikte yaklaşık üç yıllık bir aradan sonra bu heyecanı tekrar yaşamak, dinleyicilerle tekrar ve yepyeni bir şarkıyla buluşmak harika bir duygu. ‘Harbiden’ için planlamamız aslında 2 yıl öncesine dayanıyor. Aslında ‘bu ara’ öte yandan bize en güzelini ortaya koyabilmek adına bolca zaman da kazandırdı diyebilirim..Şarkının söz yazarı ve bestecisi sevgili Mert Çodur ve aranjörü sevgili Sezer Dinç ile uzun mesailer yaptık.Şarkının duygusu ve ahengi hepimizin içine tam anlamıyla sinene kadar üzerinde çalıştık.Prodüktörüm Emrah Hocaoğlu ve tüm Etl Records ailesininde emeğine sağlık, gerçekten harika bir iş çıkmış oldu. Unutturmam ve Kıyamadım’dan sonra yepyeni ve iddialı bir şarkı ile geri dönmek beni çok mutlu ediyor; umuyorum dinleyicilerimiz de en az bizim üretim aşamasında aldığımız keyfi alırlar, ‘Harbiden’ çok sayıda müzikseverler ile buluşur ve yolu açık olur.''

Cengiz Ateş'in yeni teklisi ''Harbiden'' ETL Records etiketiyle tüm dijital platformlarda.