Güncel - Yaşam 29.09.2017 09:33

3. İstanbul'da lansmana özel ek yüzde 5 indirim

​Başakşehir'in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir'de rezidans etabı satışa çıktı. Lansmana özel yüzde 5 ilave indirimle satışa sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans'ta, fiyatlar 299 bin TL ila 773 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.
3. İstanbul'da lansmana özel ek yüzde 5 indirim

Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de rezidans etabı satışa çıktı. Lansmana özel yüzde 5 ilave indirimle satışa sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans’ta, fiyatlar 299 bin TL ila 773 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın Başakşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği 3. İstanbul Başakşehir projesinde Grand Rezidans etabının satışları başladı. 3. İstanbul Grand Rezidans’ın tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantı Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal ile Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

https://www.emlakrotasi.com.tr/wp-content/uploads/2017/09/ba%C5%9Fak%C5%9Fehir-3.jpg

2019 sonunda teslim

Toplantıda konuşan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal, Başakşehir bölgesinin İstanbul’da örnek bir şehircilik anlayışıyla geliştirildiğinin altını çizdi. Yeni etabın, özellikle avantajlı ödeme planıyla büyük ilgi göreceğine inandıkları ifade eden Akbal şu ifadeleri kullandı: “Bilgi ve tecrübemizi 3. İstanbul Grand Rezidans’ta da hayata geçirmek için düğmeye bastık. İstanbul’un en prestijli projelerinden biri olacak Grand Rezidans’ı 2019 sonunda teslim etmeyi hedefliyoruz. Kolay ödeme koşullarıyla bu projemizin yatırımcıları ilgi odağı haline geleceğine inanıyoruz”

299 bin TL’den başlayan fiyatlar…

Seha Yapı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık da projede lansmana özel yüzde 5 ilave indirim sundukları söylerek şunları aktardı: Projemizde büyüklükleri 76 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen 140 adet rezidans bulunuyor. Fiyatlar kısa bir süreliğine 299 bin TL’den başlıyor, rezidans seçeneklerine göre 773 bin TL’ye kadar ulaşabiliyor. Peşin ödemede yüzde 15 indirim sunuyoruz. Projemizde banka kredisi kullanan müşterilerimiz için peşinat rakamı sadece yüzde 5. Kredi kullanmak istemeyen müşterilerimiz için ise 60 ay sıfır faiz kampanyamız devam ediyor”

Yüzde 15’ini yabancılar satın aldı

3.   İstanbul Başakşehir’in satışa çıkmış etaplarının, lansmandan bu yana yaklaşık yüzde 20’lik bir prim yaptığını söyleyen Saylık, “Burada satışı yapılan konutların yüzde 15’inin ise yabancılar tarafından satın alınması, projemizin özellikle içinde bulunduğumuz coğrafya ve komşu ülkelerde de büyük ses getirdiğinin gösteriyor”dedi.