Vakıf Katılım web
Magazin 21.07.2018 02:00 Güncelleme: 20.07.2018 16:03

25 Yılı Geride Bıraktı

Müzik dünyasındaki 25. yılını geride bırakan Sertab Erener, bu yaza damgasını vuracak yepyeni bir şarkı ile hayranlarına sürpriz yapıyor.
25 Yılı Geride Bıraktı

Sözlerini Can Bonomo'nun yazdığı, müziğini Ersel Serdarlı'nın yaptığı, prodüktörlüğünü Emre Kula'nın üstlendiği, geri vokallerini Özge Fışkın ve Gaye Biçer'in yaptığı ve sayısız Grammy adaylığı bulunan Joel Hamilton'un mix'lediği 'Bastırın Kızlar', bu yazın marşlarından biri olmaya aday. Dijital Sanatlar prodüksiyonuyla, Sinan Tuncay’ın kreatif direktörlüğünde çekilen video klip ise, Beyhan Murphy'nin koreografisinde gerçekleşti. Sertab Erener'e klipte ağırlıklı olarak kadınlardan oluşan kalabalık bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. 10 profesyonel dansçı, 10 farklı tipte kadın ve müzisyenlerden oluşan ekibe, bir de sanatçının yakın dostu Fatma Turgut eklendi.


DMC etiketiyle 20 temmuz cuma günü yayınlanacak olan şarkı, bir erkeğin gözünden yazılan, bir kadın şarkısı olarak da dikkat çekiyor.

Sertab Erener son alarak yepyeni şarkısı Bastırın Kızlar'ı radyocular ve müzik yazarları ile buluşturdu. Birlikte sohbet edip yemek yiyen ekip, sonrasında şarkıyı dinledi ve klibi birlikte izledi.