Magazin 27.01.2022 04:51

2. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

2. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Görkemli geceye iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.
2. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

Crazy Prodüksiyon tarafından düzenlenen, ev sahipliğini Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar’ın yaptığı 2. Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in sunuculuğunu üstlendiği ödül töreni önceki akşam Dedeman Otel Gayrettepe’de gerçekleşti. Gecede Erhan Yazıcıoğlu, Cansel Elçin, Cem Belevi, İkilem, Yener Çevik, Umut Akyürek gibi birçok isim ödüle layık görüldü. 

Eşinin imaj maker'ı

Cansel Elçin geceye eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile birlikte katıldı. Eşinin aldığı ödül ve başarısından ötürü mutluluk duyan Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin fotoğraf çektireceği sırada eşinin kıyafeti ve saçıyla ilgili son rötüşları bakıp düzeltti. 

Fatma ablamız ne yazık ki bugün yok

Geceye katılan isimlerden biri usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu’ydu. 54 yıldır sahnede olan Yazıcıoğlu, geceye katılmak için özel bir ayakkabı ile katıldı. Ayağında küçük bir operasyon geçiren ve baş parmağında bir yara olduğunu geçici olarak ise mecbur bu özel ayakkabıları giydiğini söyledi. Usta sanatçı vefat eden Fatma Girik, hakkında konuştu. Yazıcıoğlu, ‘’Bütün önemli değerlerimiz yitiriyoruz belki de dünyanın kuralı bu onun olmadığı bir Türkiye’de biraz dengesini kaybedecek onun o güzelliği, o mavi gözleriyle dünyayı maviye boyamaya niyetli olan o güzelim Fatma ablamız ne yazık ki bugün yok ama onun bıraktığı mavilikler sanırım ülkemizin her tarafına yayılacak ve bizi de mutlu edecek, onun iyi niyeti güzel bakışları umarım ülkemizi aydınlatır’’ diyerek duygularını dile getirdi.

İrem sorularını yanıtsız bıraktı

Ödül alan isimler arasında başarılı şarkıcı Cem Belevi’de vardı. Belevi, ödül gecesi öncesi kameralar karşısına geçerek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. ’’Aşk mantık İntikam’’ dizisine dahil olan şarkıcı, yeni projesi olan bir dönem projesi olduğunu ve hem oyunculuğunu hem de müziğini birleştirecek bir proje olacak fazla tüyo vermek istemiyorum yetmişli yıllar kokacak ortalık film tadında bir şeyler hazırlıyorum’’ diyerek hayranlarına müjdeyi verirken son günlerde İrem Derici ile olan aşk sorularına ise ‘’Bugün ödül törenine geldik daha sonra konuşalım’’ diyerek sorulara gülrek tören alanına geçti.. 

Su donmasın diye zeytin yağı koyun

Rapçi Yener Çevik gecede ödül aldığı 'Yıkıla Yıkıla' şarkısını seslendirdi. Yener Çevik, 'Bu soğuk havada özellikle sokaktaki canlılarımız için mutlaka su ve mama bırakalım. Size bir bilgi vereyim, bıraktığınız suyun içine biraz zeytin yağı koyarsanız suyun donmasını önlemiş olursunuz, aklınızda olsun" dedi. 

 

 

 

 

 

 

*Onur Ödülü - Erhan Yazıcıoğlu

*Yılın En İyi Dizi Erkek Oyuncusu - Cansel Elçin (Börü)

*Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı - Cem Belevi

*Yılın En İyi Müzik Grubu - İkilem

*Yılın En İyi Rap Şarkısı - Yener Çevik (Yıkıla Yıkıla)

*Yılın En İyi Türk Sanat Müziği Kadın sanatçısı - Umut Akyürek

*Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı - Gizem

*Uluslararası Şarkı Ödülü - Neshe

*Yılın En İyi Sohbet Programı - Biz Bize (A Para)

*Yılın En İyi Ana Haber Kadın Spikeri - Nihan Günay (atv)

*Yılın En İyi Yarışma Programı - Kim Milyoner Olmak İster? (atv)

*Yılın En İyi Magazin Programı - Magazin D

*Yılın En İyi Radyocusu - Doğancan Özadlı