Magazin 15.07.2018 02:00 Güncelleme: 15.07.2018 14:05

15 Yıl Sonra Yeniden Harbiye

Başarılı ses sanatçısı Şevval Sam'ın sahnelenmeye başlandığı günden beri yoğun ilgi gören Müzeyyen müzikali, bir kez daha Müzeyyen Senar'ın doğum günü olan 16 Temmuz Pazartesi günü Harbiye Açıkhava'da sanatseverlerle buluşacak.
15 Yıl Sonra Yeniden Harbiye

2004 yılında 70. Sanat yılını Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde kutlayan Türk Müziğinin unutulmaz ismi Müzeyyen Senar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen, Şevval Sam’ın sahnelediği Müzeyyen müzikali ile yeniden Harbiye’ye dönüyor. Şevval Sam, son provaları geçtiğimiz gün tamamlanan Müzeyyen için "Bu bir  müzikal olmaktan öte, bir doğum günü kutlaması. 16 Temmuz akşamı Harbiye'yi dolduracak olan herkes bu kutlamanın bir parçası olacak. Şarkılar göğe yükselip Müzeyyen'e ulaşacak” dedi. 1918 yılında doğan Müzeyyen Senar’ın bu yıl 100 yaşına basacağını söyleyen Sam, bu özel geceyi sanatçının sevenleriyle birlikte, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde paylaşacağı için son derece heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık on beş yıl sonra Açıkhava'ya dönecek olan Müzeyyen Senar, hikayesi ve Şevval Sam'ın eşsiz yorumu ile bir kez daha hayat bulacak. Müzeyyen Senar’ın çocukluğundan yaşlılığına, hayatından kesitler sunarak, onunla özdeşleşen bir çok ölümsüz eseri seslendirecek olan Şevval Sam “Herkesi bu özel gecede bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.