Magazin 25.02.2020 00:30

15. YIL 15 KONSER 15 FARKLI ŞEHİR!

Tam 15 sene önce kendi isimlerini taşıyan albümleri ile Türk rock müziğinin en önemli grupları arasında yer alan maNga, 15. Yıl Özel Konserleri kapsamında Mart ayında 15 farklı şehirde 15 konser ile hayranlarıyla buluşacak.
15. YIL 15 KONSER 15 FARKLI ŞEHİR!

 Mart ayında 15 konserle başlayan turnelerine Nisan ayında da devam edecek olan grup, 15. Yıl Özel Konserleri için çalışmalara başladı.

15. senesinde Türkiye'nin dört bir yanında kutlama niteliğinde konserler gerçekleştirecek olan maNga, 1 Mart tarihinde Atlantis Yapım organizasyonuyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde büyük bir konser ile 15.Yıl Özel Konserleri’ni görkemli bir sahne ve turneye özel hazırladığı repertuvarı ile açacak.

Yeni albümden şarkılar ilk defa sahnede !

Türkiye'nin en çok performans yapan gruplarından maNga, yeni albümlerinden şarkıları da ilk defa turnede seslendirecek ve gerçekleştirecekleri anket sonucu hayranlarının en çok istediği, uzun zamandır sahnede çalmadıkları 3 şarkısını özel repertuvarına taşıyacak.

Bostancı Gösteri Merkezi'nin ardından Eskişehir, Bartın, Bolu, Karabük, Zonguldak, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin, Konya, Antalya, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli ve Hatay'da hayranlarıyla buluşacak.

15. yılda 15 farklı şehir gezerek 15 konser verecek olan ekip, sahne sonlarında özel buluşmalarla hayranlarıyla vakit geçirecek ve kendi ürünlerinin satışını da yapacak.