Magazin 02.06.2020 03:00

'VE BELA GELİYORUM DEDİ!'

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, 'Carpe Diem' albümünün habercisi niteliğinde olan 'Bela' isimli single'ının kapağını önceki gün hayranlarıyla paylaştı. 
'VE BELA GELİYORUM DEDİ!'

Müzik kariyerinin 20’nci yıl özel albümünü yakında müzikseverlerle buluşturacak olan Yener, albüm öncesi sevenlerine sürpriz yaptı. 20’nci yılı için bir single ve bir albüm hazırlayan sanatçı, ‘Bela’ şarkısının sözlerinin bir kısmını da sosyal medyasından duyurdu. Şarkının çıkış tarihini yakında açıklayacağını söyleyen Hande Yener, büyük merak uyandırdı. 

 ŞARKISIYLA HAYAT ENERJİSİ VERECEK

 Sözleri Berksan, müziği Misha ve Berksan, aranjesi Misha’ya ait olan single’ın imaj fotoğraflarını ise Aytekin Yalçın çekti. Dikkat çeken single kapağının çekimleri İtalya Milano’da gerçekleşti. Yener’in sözlerinin bir kısmını paylaştığı ‘Bela’ şarkısı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve ‘Kraliçenin ayak sesleri duyuldu, zirve göründü’ ‘Ve bela geliyorum dedi’ yorumları yapıldı. 

 Yeni parçasına çok güvenen Yener ‘Zor süreçten geçtiğimiz bu dönemde herkesin içini ısıtmak istiyorum.. ‘Bela’ şarkım umarım ki herkese büyük bir hayat enerjisi verecek... Umarım ki olacak’ dedi.

 Hande Yener’in sosyal medyasından paylaştığı ‘Bela’ şarkısının sözlerinin bir kısmı;

BELA

 Düşününce kayboluyorum

Yollarımı kaybediyorum

Kayıt dışı o anlar

Gel diyor bana uzakların 

Sana yokki yasaklarım

Beni kim görse anlar..