Magazin 09.03.2018 08:54 Güncelleme: 09.03.2018 11:02

Modacılar Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi

Tuvana Büyükçınar Demir ve İlknur Şeref'ten parti kıyafetlerine yeni bir soluk kazandıracak çok özel koleksiyon, önceki akşam Emirgan'daki La Boom'da görücüye çıktı.
Modacılar Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi

Moda Dünyası'nın en sevilen isimlerinden olan Tuvanam ve İlknur Şeref kadın silüetlerine ışıltılı kumaşlarla form kazandırdıkları 'parti'' kıyafetlerinden oluşan koleksiyonları, katılan tüm davetlilerin büyük ilgi ve beğenisini aldı. Koleksiyonu görmeye gelenler arasında, Çağatay Ulusoy, Şeyma Subaşı, Burcu Esmersoy ve Hazal Kaya gibi isimler yer aldı.

Çağatay'ın pişti gecesi!

Amerika'da birkaç ay boyunca eğitim gören ve yurda dönen Çağatay Ulusoy, düzenlenen partiye katıldı. Yaz başında aşk yaşadığı iddia edilen İlknur Şeref'in davetlisi olarak gecede boy gösteren yakışıklı oyuncu, spor giyim tarzı ile dikkat çekti. Bir dönem aşk yaşadığı Duygu Sarışın ve flört ettiği iddia edilen Bestemsu Özdemir ile pişti olan oyuncu, geceden ilk ayrılan isim oldu. Hızlı adımlar ile aracına doğru yönelen Ulusoy, çekimlerine başladığı yeni dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, "Teşekkür ederiz, bugün başladık. Herşey güzel geçti, kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum" dedi.

"Boş vakitlerimde sadece uyuyorum"

Sosyal hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hazal Kaya, şıklık yarışına katılan isimler arasında yer aldı. Yeşil mini elbisesi ile dikkat çeken oyuncu, yalnız geldiği partiden erken ayrıldı. Ali Atay ile mutlu bir birliktelik yaşayan Kaya, "Yoğun bir şekilde koşturmaca içindeyim, hızlıca hazırlandım ve ancak yetiştim" dedi. Pek ortalarda görünmeyen oyuncu, "Hayatımda değişen birşey yok, buradan eve gideceğim. Boş vakitlerimde sadece uyuyorum" dedi.

"Çağatay'ı tanımıyorum"

Son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları arasında yerini alan Bestemsu Özdemir, partiye yalnız başına katıldı. İlginç ve cesur giyim tarzı ile dikkat çeken oyuncu, "İlknur çok yakın arkadaşım, onu yalnız bırakmak istemedim" dedi. Yakın zamanda kendisine ait bir çanta markası ile görücüye çıkacağını belirten Özdemir, "Kendi çanta markam var, onun için çalışıyorum. Ben moda tasarım okudum, yakın zamanda lansman yapacağım. Annemin 30 yıllık mesleği, çanta tasarımcısı kendisi. Bende onun mesleğini devam ettirmek istiyorum" dedi. Mekanda aşk yaşadığı iddia edilen Çağatay Ulusoy ile kapı girişinde pişti olan oyuncu, "Vallahi benim merhabam bile yok, kendisini tanımıyorum ve görmedim. Yaşanan olaylardan sonra menajerlik şirketimden ayrıldım, ancak bu olaylar ile bir ilgili yok. Sizlere hayatımda kimse olmadığını bir kez daha belirmek istiyorum, teşekkür ederim" dedi.

"Bir dahaki yaza çalışırım"

Berk Suyabatmaz ile mutlu bir birlikleliği olan Burcu Esmersoy, partiye sevgilisi ile katıldı. Tuana ve İlknur Şeref'in yakın arkadaşları olduğunu belirten Esmersoy, "İkiside yakın arkadaşım, geldim ve bütün dostlarım burada. Herkesi görünce çok mutlu oldum" dedi. Bir süredir yurtdışında tatil bölgelerine giden sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan sunucu, "Bu ara tatil modunda çalışıyorum, bol bol seyahat ediyorum. Elimden geldiği kadar yeni yerler görmeye çalışıyorum, artık bir dahaki yaza çalışırım" dedi. Mekan kapısında Çağla Şikel ile denk gelen Esmersoy, "Göze geldi, Çağla'ma nazar değdi. Kendisine geçmiş olsun diyorum, mankenlik mesleğinde bunlar normal bir durum" dedi.

"Herkes ektiğini biçiyor"

Tuan Tunalı ile boşanma arefesinde olan ve her gün yeni bir atışma ile gündeme gelen Hazal Filiz Küçükköse, partiye yalnız başına katıldı. Yakın arkadaşlarına destek olmak için geldiğini belirten oyuncu, son dönemde yaşadığı boşanma süreci hakkında konuştu. Küçükköse, "Herkes bu hayatta ektiğini biçiyor, benim söylemlerim yanlış anlaşılıyor. O yüzden artık bu işlere düşmeyeceğim, farklı anlamlar yükleniyor. Ben bu konuyu kapattım, herkes birşeyler paylaşmakta özgür. Bunlar benim gündemim içinde değil, sizlerde bunu unutun" dedi.