Magazin 02.06.2020 03:00

MELEK MOSSO YORUMU İLE "KANTO"

Bora Duran, Can Bonomo, Can Kazaz, Canozan, Cihan Mürtezaoğlu, Dilhan Şeşen, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Fikri Karayel, Gripin, Harun Tekin, Karsu, Melek Mosso, Melike Şahin, Nilipek., Ömer Yener, Pinhani, Rubato, Sedef Sebüktekin ve Zeynep Bastık gibi son yılların en sevilen ve üretken isimleri en sevdiği Ezginin Günlüğü şarkısını yorumladı.
MELEK MOSSO YORUMU İLE "KANTO"

"40 YILLIK ŞARKILAR" YENİ NESİL İLE BULUŞUYOR

"40 Yıllık Şarkılar"ın yeni kuşak ile buluşması hedefleyen bu albümde, sanatçı seçimleri yapılırken hem yeni akım seslerin, hem de farklı müzik türlerinin yer almasına özen gösterildi. Sanatçılar şarkıların kayıt sürecinde kendi müzikal tarzlarını koruyarak, özgürce kendi ekipleri ile çalıştı. Hazırlıkları bir yılı aşkın sürede tamamlanan albüm için sanatçı, müzisyen, menajer, görsel tasarım ve içerik ekibi olmak üzere 200'e yakın kişi görev aldı ve ortaya çok sesli, çok renkli bir iş çıktı.
Proje danışmanlığını Burhan Şeşen’in üstlendiği albümün, tüm şarkılarının masteringi Tarık Ceran tarafından yapıldı. Kapak tasarımını ise Berkcan Okar hazırladı.
İlk olarak Dolu Kadehi Ters Tut’ dan “DUVAR”, ardından Gripin’den "EBRULİ" ve Sedef Sebüktekin' den "YASTIKLI ŞARKI" klipleri yayınlanmıştı. Melek Mosso'nun "KANTO" su albümün dördüncü video klibi olarak müzik severler ile buluştu.

MELEK MOSSO YORUMU İLE "KANTO" KIZ PARTİSİ MARŞI OLDU

Sözü ve müziği Ezginin Günlüğü grubunun kurucularından Nadir Göktürk’e ait olan “KANTO” bu kez yeni nesilin dikkat çeken isimlerinden Melek Mosso'nun yorumu, Zafer Karayazgan'ın düzenlemesi ile müzikseverler ile buluştu. Melek Mosso şarkının video klibi için Özkan Özdemir yönetmenliğinde yakın arkadaşları ile kamera karşısına geçti. Ev içinde ve terasta gerçekleşen çekimlerde çok eğlenceli bir kız partisi ekranlara yansıdı.
DokuzSekiz Müzik / Ahmet Çelenk yapımcılığında hazırlanan içerisinde 20 farklı sanatçının yer aldığı EZGİNİN GÜNLÜĞÜ “40 YILLIK ŞARKILAR” albümü 29 Mayıs 2020, de dijital platformlarda dinleyicisi ile buluştu. Albümün LP kaydı ise sınırlı sayıda arşiv versiyonu ile çok yakında satışta olacak.ARSLAN GÜVEN