Vakıf Katılım web
Magazin 27.10.2021 04:56

Kapadokya'da Kalben Rüzgarı

Türkiye'nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, 23 Ekim tarihinde Kapadokya Uçhisar'da müzik severlerle buluştu.
Kapadokya'da Kalben Rüzgarı

Müzik, çağdaş sanat ve gastronomiyi harmanlayan Organics by Red Bull Sessions çatısı altında Kapadokya’nın her yerinden görülen en büyük peri bacası UçHisar’daki etkinlikte hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle buluştu hem de Kalben’in şarkılarıyla keyifli bir gece geçirdi.

“Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen ve alanında birbirinden yetenekli isimlerin arkadaşlık ettiği ORGANICS by Red Bull Sessions’da, katılımcılar ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı seçeneğiyle benzersiz bir lezzet deneyimi yaşarken, aynı zamanda eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen Kapadokya’nın tarihi atmosferinde Kalben’in müzikleriyle keyifli bir gece geçirme fırsatı buldu.

%100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull; Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya yıl boyunca devam ediyor. Organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.